Blogi

EtusivuBlogi

10.01.2017
Marian 2-vuotispäivä

Maanantaina 9.1. juhlittiin Jyväskylän toimistolla Marian (eli tiimiläisten kesken “Emännän”) 2-vuotista uraa tiimissä!

 

Kiitokseksi kuluneesta vuodesta Jyväskylän tiimin reippaan topakka emäntä Maria sai tiimiltä lahjan, joka tällä kertaa sisälsi ravinnerikkaita kaakaonibsejä, sitruunalla maustettua suklaata, huipputerveellistä klorellaa sekä nougat-herkkupatukoita. Maria muisteli kulunutta kahta vuotta ja totesi, että aika tuntuu kuluneen yllättävän nopeasti, ihan kuin hän ei olisi ollut Oceanilla töissä vielä vuottakaan! Mutta niinhän se menee, että hyvässä seurassa aika kuluu nopeammin! ;) Puheessaan Maria kertoi myös yllättyneensä siitä, miten paljon hän on kahdessa vuodessa kehittynyt ja miten paljon työ ja koulutukset ovat opettaneet uutta. Omien sanojensa mukaan Maria tuskin malttaa odottaa, mitä seuraava vuosi tuokaan tullessaan! :) 

 

Tiimi onnittelee Mariaa 2-vuotispäivänä ja toivottaa rutkasti onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa