Blogi

EtusivuBlogi

02.11.2015
Marian seniori-illallinen

Torstaina 29.10. herkuteltiin yltäkylläisesti espanjalaisittain Jyväskylän tiimiin kuuluvan Marian seniori-illallisen merkeissä!

Marian seniori-illallisen ravintolavalinta Torero tarjoaa aitoja espanjalaisia makuja rennolla espanjalaisella tunnelmalla höystettynä. Iloisen rempseälle Marialle paikka sopikin siis kuin nenä päähän! Illallisseurueen yksimielisellä päätöksellä illallinen alkoi juhlallisesti kuohuviinillä (onnea uudelle seniorille!), josta päästiinkin sujuvasti alkuruuaksi tilattujen jaettavaksi tarkoitettujen tapas-lautasten kimppuun. Merellinen ja lihallinen tapas-lautanen hujahtivatkin parempiin suihin vikkelästi kehujen kera, nam!

Pääruuaksi pöytään kannettiin viimeisen päälle mureaa härän sisäfilettä pitkään kypsytetyn härän posken sekä kasvisten kera. Mahat pystyssä ja paidannapit piukalla illallisseurue vetäisi vielä aterian päälle creme bruleet jälkkärikahvin kera; seniori-illallinen ei olisi seniori-illallinen, ellei ruokailu tapahtuisi pitkän kaavan kautta ;)

Torero ei pettänyt tälläkään kertaa. Vaikka ruoka oli erinomaista ja ravintolan tunnelma aidon espanjalaisen rento ja kodikas, parasta illallisessa oli kuitenkin ehdottomasti mahtava seura. Paljon onnea Marialle seniori-tason saavuttamisesta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa