Blogi

EtusivuBlogi

11.05.2018
Mariannen 1. vuosipäivä

Mariannen ensimmäistä vuosipäivää Oceanin tiimissä vietettiin torstaina 3.5.2018 Jyväskylän toimistolla.


Oceanin Jyväskylän tiimissä työskentelevä Marianne (alias Kersantti) on vain vuodessa noussut yhdeksi Jyväskylän toimiston staroista. Huikealla asenteella ja päättäväisyydellä varusteltu nainen toimii hienona esimerkkinä ja esikuvana niin Oceanin uusille tulokkaille kuin vanhoille tiimiläisillekin!

 

Hoitoalalla aiemmin työskennellyt supermimmi hyppäsi aikoinaan tuntemattomaan aloittaessaan työt Oceanilla. Alan vaihto toki jännitti, mutta myös innosti. Vuosi onkin ollut aikamoista muutosten aikaa ja kehitystä on tapahtunut niin ammatillisissa taidoissa kuin muillakin elämän osa-alueilla.

 

Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Marianne muisteli koskettavasti kulunutta vuotta. "Eteenpäin ajatellessa tuntuu, että vuosi on pitkä aika, mutta taakse katsoessa tuntuu, että mihin tämä aika on oikein hujahtanut!" Marianne arvioi, että aika on mennyt niin vauhdilla siksi, koska töissä on ollut niin mukavaa, työporukan seurassa viihtyy ja tiimistä on tullut kuin toinen perhe.  Marianne kiitteli myös kannustavaa henkeä, joka porukassa vallitsee: häntä on kannustettu ja häneen on uskottu juuri silloin, kun sitä on eniten tarvinnut

 

Vuosipäivän kunniaksi Marianne sai tiimiltä lahjaksi kuohuviiniä, erilaisia raakasuklaita sekä terveellisiä pähkinäherkkuja.

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Mariannea vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa