Blogi

EtusivuBlogi

22.01.2018
Mariannen seniori-illallinen

Keskiviikkona 17.1.2018 juhlistettiin Jyväskylän tiimin Mariannen ylenemistä juniori-tasolta senioriksi!

 

Oceanin Jyväskylän tiimin Mariannen seniori-illallisen miljööksi valikoitui perinteikäs ja legendaarinen Ravintola Kissanviikset, joka on toiminut samalla paikalla Puutarhakadulla jo 50 vuoden ajan. Illan juhlakalu Marianne ei ollutkaan vielä testannut kyseistä ravintolaa, joten tarjolla oli herkullisen ruuan lisäksi myös uusia kokemuksia. Harvassa ravintolassa pääsee nauttimaan tasokkaasta kynttiläillallisesta hauskan kissasisustuksen keskellä! ;)

 

Kissanviiksien monipuolinen ja houkutteleva ruokalista vaati sen verran perehtymistä, että alkuun päätettiin tilata lasilliset samppanjaa päätöksen tekoa helpottamaan. Kippis! Uusista elämyksistä innostuva Marianne innostui tilaamaan alkupalaksi etanoita, koska niitä ei ainakaan tule kotona kokkailtua harva se päivä. Etanat olivatkin iloinen yllätys ja tekivät hyvin kauppansa. Näitähän voisi tilata uudestaankin!

 

Pääruuaksi koko illallisseurue tilasi poronfilettä karpalo-riistakastikkeella ja sieni-perunagratiinilla. Tuhti annos vei kielen mennessään, suosittelemme!

 

Seniori-illallinen ei olisi seniori-illallinen, ellei iltaa kruunattaisi alku- ja pääruokien jäljiltä täpötäydestä vatsasta huolimatta vielä herkullisella jälkiruualla. Kissanviiksien Suklaa-tyrnimoussekakku sekä creme brulee olivat illan suosikit; kyllä niiden jälkeen kelpasi taputella ähkyssä mutta tyytyväisenä vatsaa!

Oceanin tiimi toivottaa Mariannelle onnea senioriksi ylenemisen myötä sekä menestystä myös tulevien tavoitteiden saavuttamiseen Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä!

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Mm. syventävää henkilökohtaista koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa