Blogi

EtusivuBlogi

08.12.2021
Marjutin ensimmäinen vuosipäivä

7.12.2021 juhlittiin Marjutin ensimmäistä vuosipäivää.

 

 

Hurjapääksi osoittautunut vuosipäiväsankarimme, on vuoden aikana näyttänyt kovalla asenteellaan hienoa mallia muille ja esimerkiksi päässyt mukaan juhlakomiteaan, joka vastaa Oceanin kemujen järkkäämisestä. Marjut onkin toimiston puuhanainen, joka tekee, eikä pelkää. :)

 

 

Alta pääset lukemaan Marjutin mietteitä kuluneesta vuodesta ja ajasta Oceanilla.

 

"Aika on mennyt tosi nopeasti ja on kyllä ollut kivaa. Kuluneen vuoden kohokohtaa on vaikea valita, mutta ehkä kuitenkin oma enkkapäivä on sellainen tapahtuma, joka on jäänyt kaikista parhaiten mieleen. Omien ennätysten rikkomisesta kun tulee aina huikea fiilis!

 

Tullessani Oceanille töihin, en oikein osannut odottaa mitään, koska en ollut aiemmin tehnyt vastaavanlaista työtä. Ne vähäisetkin odotukset muuttuivat, kun työ osoittautui positiivisella tavalla aivan erilaiseksi mitä olin alkuun kuvitellut. Olen siis viihtynyt tosi hyvin ja tykännyt olla. :)"

 

 

Paljon onnea Marjut! Sinusta on vuoden aikana kasvanut timanttinen myyjä ja tärkeä osa tiimiä. :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa