Blogi

EtusivuBlogi

30.09.2019
Merja palkittiin 1000€ bonuksella

Merjan hersyvä nauru kaikuu läpi toimiston ja työkaverit hekottavat naisen hyville ja etenkin huonoille vitseille. Oceanin hupaisa asiakaspalvelupäällikkö on erittäin mieluisa työkaveri, eikä yksikään päivä käy tylsäksi tämän ilopillerin seurassa. Myyjän tehtävissä työskentelevä Jonna nauraa muiden mukana. Jonspa on iloisen tuulinen ja pirtsakka  ja saa aina hymyn muidenkin huulille. 

 

Merja ja Jonna tapasivat toisensa jo ennen Ocean Stonea, sillä naisten tiet kohtasivat kampaamopuolen tehtävissä Tampereella. Merja sai vuoden 2018 keväällä Oceanilta tarjouksen, josta hän ei voinut kieltäytyä ja muutamaa viikkoa myöhemmin “Merkkari” palasi Oceanin tiimiin asiakaspalvelupäällikön pestiin. Eikä mennyt aikaakaan, kun entisestä työkaverista, Jonnasta tuli jälleen työtoveri, tällä kertaa Ocean Stonella. 

 

Vuoden 2019 heinäkuussa Merja saavutti “rekrybonuksen” (joka on yksi lukuisista Oceanin bonusmalleista). Rekrybonuksessa on kysymys potentiaalisen oceanilaisen rekryämisestä omasta kaveriporukasta. Merja ottikin puheeksi Ocean Stonen Jonnan kanssa ja nuori nainen innostui työpaikasta heti. Pian tämän jälkeen Jonna laittoi työhakemuksen tulemaan, jätti kampaajan tehtävät ja heinäkuussa 2018 Suomen Timanttinen Myyntitiimi sai vahvistuksen Jonnan ihanan pirteästä persoonasta. :) 

 

 

 

Oletko uusi tiimiläinen? Onkos sinulla ystävä, jonka kanssa työpäivät olisi mukava jakaa ja hän sopisi Oceanin Timanttiseen Myyntitiimiin kuin nenä päähän? Haluatko saavuttaa 1000€ arvoisen rekrybonuksen? Mikäli vastasit kyllä, niin vinkkaa Ocean Stonesta kaverille! ;) 

 

MIKÄ IHMEEN REKRYBONUS?

Yksi Ocean Stonen bonusmalleista on rekrybonus.

Rekrybonuksen voi saavuttaa, kun omasta suosituksesta

tiimiläiseksi päätynyt ystävä saavuttaa seniori-tason (500€) ja

juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä tiimissä (500€).

Rekrybonuksen kokonaisarvo on siis huikeat 1000€!
Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa