Blogi

EtusivuBlogi

11.06.2019
Merjan "melkein" 3. vuosipäivä

Ocean Stonen hersyvän ilopilleri Merjan “melkein” kolmatta vuosipäivää vietettiin tiistaina 28.5.

Lukiessasi varmasti ihmettelet, että miten joku voi viettää “melkein” kolmatta vuosipäiväänsä? Merja aloitti työt Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä jo vuonna 2014 mutta kävi välissä tekemässä parturikampaajan töitä. Vuonna 2018 Merkkari sai kuitenkin kutkuttavan tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä. Vuosi sitten Merkkari tekikin paluumuuton tiimiin Ocean Stonen asiakaspalvelupäälliköksi.

 

Hilpeä pohjalainen kertoi vuosipäiväpuheessaan, että aika on kulunut hurjaa vauhtia ja viimeiseen vuoteen on mahtunut sata ja miljoona uutta asiaa. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt Nordic Business Forum jolle Merja oli halunnut osallistua jo pitkään. Vuoden 2018 NBF:llä oppia saatiin mm. Presidentti Barack Obamalta, Skypen perustajajäseneltä Niklas Zennströmiltä ja Harvard Law School -opettajalta ja yrittäjältä Sheila Heeniltä.

 

Synttärisankari kertoi, että on on ollut aivan mahtavaa myös tutustua täysin uusiin tyyppeihin ja oppia uutta koulutuksista. Vinkkinä nuoremmille ja myyntialasta kiinnostuneille Merja haluaa kertoa, että uskomalla omaan tekemiseesi ja pitämällä pääsi kylmänä  pystyt saavuttamaan mitä tahansa!

 

Lahjaksi Merkkari sai kauniita kukkia, kuohuviiniä ja tietysti pohjalaista perinneruokaa, käristemakkaraa. ;)

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Merjaa vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa