Blogi

EtusivuBlogi

01.06.2020
Merjan 4. vuosipäivä

28.5. juhlittiin asiakaspalvelupäällikkönä toimivan Merjan neljättä vuosipäivää. Juhlapuheessaan Merja kertoi vuoden olleen tapahtumarikas ja alta pääsetkin lukemaan Merkkarin muistelmia. 

 

 

 

Paras muistosi kuluneelta vuodelta?

Kulunut vuosi on ollut monella tapaa todella tapahtumarikas ja opettavainen, voisi jopa sanoa, että henkisen kasvun aikaa. On ollut hienoja koulutuksia ja pääsin taas mukaan Nordic Business Forumille, joka on itsellä ollut tavoitelistalla ihan Oceanin ensipäivistä saakka.

 

Hyviä muistoja tuli kerättyä myös Team Tripiltä Bulgariasta. Oli hauska reissu, sisältäen timanttisia koulutuksia ja ratkiriemukkaita hetkiä tiimin kesken. Tämän porukan kanssa on muutenkin mukava viettää aikaa ja hyviä muistoja tulee kerättyä ihan tavallisina työpäivinäkin.

 

Mieleenpainuvin hetki kuluneelta vuodelta kuitenkin on, kun minusta tuli firman osakas. Olen edelleenkin todella otettu ja kiitollinen yrityksemme perustajille ja muille osakkaille tästä luottamuksen osoituksesta. Osakkuus on merkki ja muistutus siitä, että sitkeällä työllä voi edetä ja saavuttaa mitä vain. Itsellä firman osakkuus on ollut tavoitteena uran alkuajoilta saakka ja nyt tämänkin tavoitteen sai ruksia tavoitelistalta. Omiin tavoitteisiin pääseminen tuntuu aina hyvältä, mutta tästä saavutuksesta olen erityisesti ylpeä.

 

Odotan innolla ja malttamattomana mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan! Ihanaa kesän aikaa kaikille! :)  

 

-Merja

 

Oceanin iässä 4 vuotias Merja sai vuosipäivänään lahjaksi kauniita kukkasia ja luomukuoharia. Onneksi olkoon Merkkari!  


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa