Blogi

EtusivuBlogi

28.05.2021
Merjan 5. vuosipäivä

Toimistolla päästiin taas elämään juhlahumua, kun asiakaspalvelupäällikkönä toimiva Merja täytti Oceanin iässä viisi vuotta.

 

Perinteisessä juhlapuheessa Merja kiitteli muun muassa tiimiä, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Alta pääset lukemaan tarkemmin mitä muuta puhe sisälsi.

 

 

"Vuosi on mennyt tosi nopeasti (niin ne kaikki aina sanoo), mutta toisaalta vuosi on kuitenkin ajallisesti sen verran pitkä aika, että siinä ehtii tapahtua yhtä sun toista. Toimenkuvaan on tullut uusia juttuja ja se tästä työstä tekeekin kivaa, kun aina voi oppia uutta ja kehittyä. Liikkeessä pysyminen takaa sen, ettei käy aika pitkäksi :D. Tämän tiimin kanssa on myös kiva tehdä töitä. Niinhän sitä sanotaan, että hyvässä seurassa aika kuluu nopeasti. Kiitos siitä, että saan istua Ocean-junan kyydissä ja innolla odotan mikä asema seuraavaksi siintää edessä."

 

Lahjaksi Merkkari sai kuohuviiniä, Kuivalihakundin bbq-possua, tikkarin ja Poikain Parhaiden kermasuklaa -kahvia.

 

Maistuvia herkutteluhetkiä ja vielä kerran onnittelut! <3

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa