Blogi

EtusivuBlogi

18.06.2015
Mertsin 1v synttärit

Mertsin 1. vuosipäivää Oceanin tiimissä juhlittiin toukokuisena tiistaina 26.5. Vuosi on mennyt nopeasti, ja räväkästä Mertsistä on tullut tärkeä ja korvaamaton osa Oceanin tiimiä!

Mertsinä tunnettu Merja on pohojalaisella asenteella varustettu mimmi. Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Merja kertoi viihtyneensä talossa niin hyvin mm. mahtavien kollegoiden ansiosta. Itsekin loistavana työkaverina tunnettu Mertsi on myös esimerkillinen työssään näyttäen samalla muille mallia siitä, miten töitä tehdään kunnon asenteella ja hyvällä tuloksella! Vuosipäivälahjaksi Mertsi sai mansikkakuoharia, tummaa suklaata sekä tölkillisen Murphy's olutta ;)

 

Ocean Stonen tiimi onnittelee Mertsiä 1. vuosipäivän johdosta ja toivottaa rutkasti onnea ja menestystä myös tuleville vuosille! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa