Blogi

EtusivuBlogi

26.08.2014
Mestarien klubin leffailta

Tästä sateisesta tiistai-illasta ei puuttunut ainakaan actionia, kun valkokankaalle rymistelivät The Expendables 3 -leffan päätähdet aina Sylvester Stallonesta Harrison Fordin kautta Arnold Schwarzeneggeriin.

Oceanin Tampereen tiimin yksi perinteistä on Mestarien klubin yhteiset leffaillat. Perinteitä kunnioittaen kuvut käydään ennen leffaa täyttämässä American Dinerin jenkkimurkinoilla, jonka jälkeen onkin mukava siirtyä elokuvateatterin hämyyn. Jostain syystä tiimiläiset päätyvät aina valitsemaan leffan, jonka päätähtinä seikkailevat joko Stallone, Iso-Arska tai molemmat; kaava ei rikkoutunut tälläkään kertaa! ;)

Elokuva oli täynnä vauhdikasta actionia, hurttia huumoria ja mahtavaa tiimihenkeä, aivan kuten Oceanillakin! Tiimiläiset suosittelevat The Expendables 3 -leffaa kaikille rymistelyn ja päättömän meiningin ystäville!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa