Blogi

EtusivuBlogi

01.11.2013
Myyntikoulutusreissulla Tallinnassa

Aamun sarastus Tallinnassa

 

Yksi asia on varma: Tältä reissulta ei voinut palata takaisin täysin samana ihmisenä! Nordic Business Forumin järjestämä Sales Mastery Day -myyntikoulutuspäivä itsensä kouluttajaguru Brian Tracyn johdolla oli sen verran huikea kokemus, ettei voi kuin aplooderata hyville järjestelyille ja virkistävän käytännönläheiselle koulutusannille.

 

Matkamme torstaina 31.10. pidettävälle koulutuspäivälle alkoi jo edeltävänä päivänä, sillä matkustimme laivalla Tallinnaan jo keskiviikkoiltana. Tämä olikin hyvä ratkaisu, sillä hyvin nukutut yöunet ja buffetaamiainen hotelli Euroopassa oli paras mahdollinen tapa valmistautua siihen, mitä edessä oli.

Ville, Eija ja Heidi laivan lähtöä odottelemassa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koulutuspäivä pidettiin kuvankauniissa Estonian Concert Hallissa Tallinnan vanhan kaupungin kupeessa. Herra Brian Tracy, yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista myyntikouluttajista ja puhujista, sai yleisön korvat hörölle ja suun hymyyn heti alkusanoista lähtien. Päivä jakautui kolmeen aihealueeseen:

 

1) Omien tavoitteiden asettelu ja toimintastrategian suunnittelu,

2) Kaupan klousaaminen ja suositusten hankkiminen, sekä

3) Menestyvän myyntiorganisaation kouluttaminen.

 

Koulutuspäivä kesti aamu kymmenestä ilta kuuteen, ja tuntui, että yhdessä päivässä oppi enemmän uutta kuin edellisen vuoden aikana yhteensä!

 

Kotiin palasimme vielä samana iltana, pää pyörällä kaikista uusista ideoista ja ihan vaan pelkästä innostuksesta ja hyvistä fiiliksistä. Laivan buffetin antimien äärellä olikin hyvä kertailla päivän kulkua. Tältä reissulta mukaan tarttui taxfree tuliaisten lisäksi jotain aivan erityisen arvokasta; Näkökulmia, ideoita, työelämää helpottavia tekniikoita ja pitkälle kantavaa hyvää mieltä. 

 

Terkuin,

 

Erno, Eija, Heidi & Ville

 

Kuvassa Ville, Heidi, Eija, Erno & Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa