Blogi

EtusivuBlogi

16.08.2021
Nimitysuutisia!

Ellen Lindroos on nimitetty Ocean Stonen uudeksi myyntipäälliköksi.

 

Uudelta myyntipäälliköltä ei näyttöjä puutu. Reilu kolme vuotta myynnin puolella toiminut Ellen on rempseällä ja timantin kovalla asenteellaan osoittanut olevansa uuden tittelinsä arvoinen. Ellenillä on luontainen kyky tsempata tiimiläisiä sekä levittää ympärilleen hersyvää ja hyvää energiaa. Alta pääset lukemaan tuoreen myyntipäällikön mietteitä nimityksestä.

 

"Jo uran alusta alkaen on ollut selvää, että jonain päivänä musta tulee myyntipäällikkö ja sen eteen onkin tehty paljon töitä. Olen perheeni vanhin lapsi ja tottunut pitämään pienemmistä sisaruksistani huolta, joten töissä tarvittavat ominaisuudet, kuten muista huolehtiminen ja vastuun ottaminen, tulee itseltä aika luonnostaan.

 

Myyntipäällikön pesti on ollut itselläni tavoitteena, koska yksinkertaisesti haluan ottaa enemmän vastuuta. Lisäksi on myös kiinnostavaa saada itsestä ja tiimiläisistä mahdollisimman paljon potentiaalia esiin. Muiden koutsaaminen tuntuu palkitsevalta ja antoisalta, ja tähän mennessä uusi pesti on ollutkin kivaa ja mieluisaa. "Uudessa työssä" mukavaa on myös se, että siinä saa haastaa itseään ja koko ajan oppii lisää."

 

 

Ellenin syrjäytettyä vanhan myyntipäällikkö-Kettusen sai myös Ville uuden nimikkeen. Ville toimii tätä nykyä Oceanin toimistopäällikkönä ja vastaa esimerkiksi toimiston hankinnoista, rekrytoinnista ja edelleen myös myynnin puolen tehtävistä. 

 

Isot onnittelut sekä Ellenille että Villelle hienojen nimitysuutisten johdosta!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa