Blogi

EtusivuBlogi

23.08.2013
Nimitysuutisia Ocean Stonella!

Ocean Stonelle on nimitetty uusi myyntipäällikkö sekä myyntijohtaja.

 

Ville Kettunen on nimitetty Ocean Stone Oy:n Tampereen toimipisteen uudeksi myyntipäälliköksi. Villellä on takanaan 3,5 vuoden näyttö raudanlujasta asenteesta, huippumyynneistä sekä tiimin tsempparin ja esimerkin näyttäjän roolista Ocean Stonella, joten uudet kannukset on todellakin ansaittu! Villen rauhallinen mutta kannustava ja periksiantamaton tapa työskennellä tulee varmasti pääsemään oikeuksiinsa uuden, vastuullisen esimiesaseman myötä. 

 

Vuodesta 2010 myyntipäällikön virkaa upeasti hoitanut Heidi Juhala on puolestaan ylennetty Ocean Stone Oy:n uudeksi myyntijohtajaksi. Heidin työ tulee pitämään sisällään sekä Tampereen että Jyväskylään lokakuussa 2013 avattavan uuden toimiston myynti- ja henkilöstöpuolen uusia vastuutehtäviä. Heidillä on takanaan reilut viisi vuotta Oceanin tiimissä, ja seuraava askel uralla tuleekin olemaan muutto Jyväskylään uuden toimipisteen veturiksi ja uuden myyntitiimin pääkouluttajaksi. Heidin timantinkova asenne yhdistettynä vuosien huippumyyjä- ja esimiestyöskentelykokemukseen on yhdistelmä, jonka vertaista saa alalta hakea!

 

Ocean Stone Oy onnittelee sekä Villeä että Heidiä upeiden nimitysuutisten johdosta!

 

Kuvassa toimitusjohtaja Erno Meriläinen, Tampereen myyntipäällikkö Ville Kettunen sekä Tampereen ja Jyväskylän toimistojen myyntijohtaja Heidi Juhala.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa