Blogi

EtusivuBlogi

25.09.2013
Nordic Business Forum 2013 etukäteisfiilistelyä

Oceanin tiimi on vahvasti edustettuna 26.-27.9. järjestettävällä Nordic Business Forum 2013 huippuseminaarilla.

 

Jyväskylässä järjestettävä, Pohjoismaiden merkittävin liike-elämän seminaari tuo Suomeen kovia, kansainvälisiä puhujia ja kouluttajia.

 

Puhujat

Estradille nousevat mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales, General Electricin legendaarinen yritysjohtaja sekä Fortune -talouslehden "Vuosisadan johtaja" tittelin saanut Jack Welch, maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle päässyt kanadalainen journalisti ja kirjailija Malcolm Maxwell, yhdysvaltalainen johtajuusguru Tom Peters, maailman johtavien bisnesajattelijoiden TOP 15 -listalle valittu Lynda Gratton, yksi maailman tunnetuimpia yritysstrategioiden ja innovaatioiden asiantuntija Vijay Govindaraja, sekä Suzy Welch, joka on yhdysvaltalainen kirjailija, TV-kommentaattori sekä talousjournalisti.

 

Suomalaisista puhujista paikalla ovat edustettuna mm. Jari Sarasvuo, Alexander Stubb, Alf Rehn, Petri Parviainen sekä Henkka Hyppönen. Seminaarin juontaa André Noël Chaker.

 

Mukana ollaan! Mutta miksi?

Tänä vuonna Nordic Business Forumin koulutukselle lähtee seitsemän into piukassa olevaa Oceanin tiimilästä. Perinteisten "Apua mitä sä laitat päälle?", "Missä me käydään syömässä seminaaripäivän jälkeen?", "Mitäköhän siellä tarjotaan lounaaksi?" ja "Päästäänköhän me tänäkin vuonna MTV3-uutisiin?" -hepulointien lisäksi olemme koittaneet hieman miettiä,
mitä kaksipäiväiseltä seminaarilta odotamme. No ainakin seuraavia asioita:

 

  • Uusia, innostavia ideoita oman työn kehittämiseen
  • Extrapuhtia myyntiin
  • Johtamiskoulutusta (seminaarin tämänvuotinen aihe on nimittän Leadership eli johtaminen)
  • Timantinkovia, karismaattisia, maailmankuuluja puhujia
  • Kansainvälistä tunnelmaa
  • Kunnon meininkiä (jos jollakulla on se kuva liike-elämän seminaareista, että siellä istutaan tunkkaisessa auditoriossa harmaa jakkupuku päällä ja kuunnellaan monotonista kaavio- ja ympyrädiagrammipitoista esitelmää kvartaaleista, niin harmimpi homma!)
  • Herkullisia seminaaritarjoiluja (eritoten Ville).

 

Kohta se alkaa!!!

 

T: Eija, Erno, Heidi, Ville, Ansku, Piia, Antti


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa