Blogi

EtusivuBlogi

06.10.2015
Nordic Business Forum 2015

Tämän vuoden NBF tarjosi Oceanin tiimiläisille jälleen kerran ikimuistoisen kaksipäiväisen maailman parhaiden business-kouluttajien opissa.

 

1.-2.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa järjestetty seminaari keräsi yhteen 5500 liike-elämän ammattilaista yli 20 eri maasta.  

 

Day 1

Seminaaritunnelmaan virittäytyminen alkoi jo menomatkalla. Helsinki ja Messukeskus, täältä tullaan!

 

Sisäänkirjautumisen jälkeen pääsimme tankkaamaan vatsat täyteen herkullista lähiruokalounasta. Hyvä ruoka, parempi seminaari!

Kuten aikaisempinakin vuosina, tapahtuman puhujat olivat maailmankuuluja huippunimiä. Torstaina lauteille astelivat mm. John C. Maxwell (johtajuusguru ja menestyskirjailija, jonka kirjoja on myyty yli 24 miljoonaa kappaletta), Arianna Huffington (The Huffington Post Media Groupin perustaja ja päätoimittaja), Nilofer Merchant (maailman parhaita business-konsultteja) sekä allaolevassa kuvassa näkyvä Guy Kawasaki (Markkinointiguru, joka on toiminut mm. Applen ylemmässä johdossa). Watch and learn, baby!

Day 2

 

Kakkospäivän puhujaesitykset pärähtivät käyntiin huikean Simon Sinekin (ihmistutkija, bestseller-kirjailija ja kouluttaja) johdolla. Päivän mittaan lavalla nähtiin mm. Keith Cunningham (yksi maailman menestyneimmistä yritys- ja talouskouluttajista), Mette Lykke (Endomondon perustaja ja Under Armourin vice president), Garry Kasparov (maailman 10 älykkäimmän ihmisen joukkoon kuuluva, 190 äo:lla varustettu shakin maailmanmestari, ihmisoikeusaktivisti ja strategiamestari), Ben Bernanke (Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja vuosina 2006-2014) sekä häntä haastatellut Björn Walhroos, joka ei varmaankaan esittelyjä kaipaa. Huhhuh!

 

NBF:n vaikuttava puhujakaarti antoi todellakin rahoille vastinetta ja aivoille työstettävää. Aikaisempien vuosien tapaan seminaari oli jälleen erittäin hyvin järjestetty ja pienimpiinkin yksityiskohtiin oli kiinnitetty huomiota. Tarjoilut pelasivat, taustalla soittava jazz-bändi loi tunnelmaa, verkostoitumismahdollisuuksiin oli tosissaankin panostettu, aikataulut pitivät, näytteilleasettajat olivat panneet parastaan ja henkilökunta oli äärimmäisen palvelualtista.

 

Kiitos Nordic Business Forumille mahtavista seminaaripäivistä! Liput ensi vuoden seminaarille on jo ostettu, joten WE'LL BE BACK! :) :) 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa