Blogi

EtusivuBlogi

11.10.2016
Nordic Business Forum 2016

Tämän vuoden Nordic Business Forum tarjosi Oceanin tiimiläisille jälleen kerran upean kaksipäiväisen maailman parhaiden business-kouluttajien opissa.

6.-7.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa järjestetty seminaari keräsi yhteen 5500 liike-elämän ammattilaista yli 30 eri maasta. 

 

Päivä 1

Seminaaritunnelmaan virittäytyminen alkoi jo junassa matkalla kohti Helsinkiä. Antti oli varautunut reissuun vitsikkäästi pussillisella lihapullia, sillä huhu kertoi, että tänä vuonna seminaarilla tarjoiltaisiin ainoastaan kasvisruokaa! 

Tästä se lähtee!

 

Ensimmäisenä seminaaripäivänä Messukeskuksen lavalle astelivat:

Scott Galloway, joka on markkinoinnin professori (NYU Stern School of Business) sekä mm. pörssiyhtiö Red Envelopen perustaja.

Des Traynor, joka on irlantilainen yrittäjä, bisneskirjailija ja kouluttaja sekä mm. Intercomin perustaja.

Petrer Diamandis, joka on XPRIZEn toimitusjohtaja sekä Planetary Resources ja Human Longevity Inc. (HLI) yritysten perustaja. Hän on myös New York Times bestseller kirjailija teoksillaan Abundance – The Future Is Better Than You Think ja BOLD – How to go Big, Create Wealth & Impact the World.

Gary Vaynerchuck, itseoppinut menestynyt yrittäjä ja VaynerMedian perustaja. Gary on sosiaalisen median markkinointiguru, joka on nimetty Fortunen ja Grain'sin "40 under 40" listalla.

Dick Costolo, joka on entinen Twitterin toimitusjohtaja (2010-2015). Ennen uraansa Twitterissä Costolo on perustanut useita markkinointialan yrityksiä.

Eka seminaaripäivä takana, kippis! :)

Päivä 2

Reippaat seminaarivieraat valmiina uuteen päivään!

Kakkospäivänä lauteille nousivat:

Jessica Jackley, joka on vertaislainamuotoisia mikrolainoja välittävän KIVA:n perustaja. Kiva on vuodesta 2005 välittänyt lähes miljardi euroa lainaajilta yrittäjille.

Vineet Nayrar, joka on HCL Technologiesin entinen toimitusjohtaja sekä teoksen Employees First, Customers Second: Turning Conventional Management Upside Down (Harvard Business Press) kirjoittaja.

Amy Chua, joka on Yale Law Schoolin professori sekä Tiikeriäidin taistelulaulu -kirjan kirjoittaja. Chua pääsi hiljattain Foreign Policy’s Top 100 Global Thinkers -listalle.

Seth Godin, joka on markkinointiguru, yrittäjä ja menestynyt business kirjailija. Godinin suosituimmat teokset ovat Tribes ja Linchpin. Godinin blogi on maailman suosituin markkinointiblogi!

Tony Hawk, joka on maailman tunnetuin ja menestynein skeittari. Hän on luonut menestyneen Tony Hawk’s Pro Skater (Activision) videopelisarjan ja ollut mukana luomassa useita urheilutarvike- ja vaatealan yrityksiä.

Ed Catmull, joka on Pixarin perustaja sekä Pixarin ja Disneyn toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut myös Lucasfilmin varatoimitusjohtajana. Catmull on saanut urallaan useita arvokkaita palkintoja ja tunnustuksia, kuten kokonaista viisi Academy Awardsia.

 Innokkaat smurffit yleisössä ;) 

Huhhuh mitä settiä! Kyllä kelpaa olla maailman parhaiden business-osaajien opissa!

Hauskaa oli! :D

NBF:n vaikuttava puhujakaarti antoi todellakin rahoille vastinetta ja aivoille työstettävää. Aikaisempien vuosien tapaan seminaari oli jälleen erittäin hyvin järjestetty ja pienimpiinkin yksityiskohtiin oli kiinnitetty huomiota. Tarjoilut pelasivat, taustalla soittava jazz-bändi loi tunnelmaa, verkostoitumismahdollisuuksiin oli tosissaankin panostettu, aikataulut pitivät, näytteilleasettajat olivat panneet parastaan ja henkilökunta oli äärimmäisen palvelualtista.

 

Vuonna 2017 lavalle astelee mm. George Clooney, joten tämä poppoo tulee olemaan jälleen kärppänä paikalla! Kiitos Nordic Business Forum, ensi vuonna nähdään taas! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa