Blogi

EtusivuBlogi

23.10.2018
Nordic Business Forum 2018

 

Nordic Business Forum 2018 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 26.-27. syyskuuta. Oceanin Timanttinen Myyntitiimi on osallistunut kaksipäiväisille messuille jo vuodesta 2011 lähtien. Vuosien varrella oceanilaiset ovat saaneet nauttia huippupuhujista aina Al Goresta ja Les Brownista Arnold Schwarzeneggeriin ja Will Smithiin.

 

Tämänkään vuoden puhujakattaus ei jättänyt ketään kylmäksi. Atomicon ja Skypen perustajajäsen Niklas Zennström puhui mm. tekoälystä ja teknologiasta. Kirjailija ja Quiet Revolutionin perustajajäsen Susan Cain kertoi introverttien ja ekstoverttien eroista ja kuinka valjastaa introverttien vahvuudet. Koko puhujakattaus kannattaaa käydä vilkaisemassa TÄÄLTÄ! Kirsikkana kakun päällä Yhdysvaltain 44. presidentti Barack Obama kertoi omia näkemyksiään johtajuudesta ja dialogin tärkeydestä.

 

Ensi vuoden Nordic Business Forum käsittelee kasvua ja puhujina kuullaan mm. George Clooneya, Randi Zuckerbergia ja Steve Wozniakia. Nähdään ensi vuonna!

 

Käy fiilistelemässä vuoden 2018 NBF:ia tiimiläisten matkassa videon muodossa! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa