Blogi

EtusivuBlogi

18.11.2019
Nordic Business Forum 2019

Nordic Business Forum 2019 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 9.-10. lokakuuta. Oceanin Timanttinen Myyntitiimi on osallistunut kaksipäiväisille messuille jo vuodesta 2011 lähtien. Vuosien varrella oceanilaiset ovat saaneet nauttia huippupuhujista aina Al Goresta ja Les Brownista Will Smithiin ja Barack Obamaan.

 

Vuoden 2019 Nordic Business Forumin aiheena oli kasvu. Vuoden puhujakattaus oli jälleen kerran täyttä timattia. London Business Schoolissa professorina toimiva Costas Markides puhui innovaation tärkeydestä menestyksen tavoittelussa. Kirjailija ja toimittaja Daniel Pink kertoi tieteestä täydellisen ajoituksen takana. Randi Zuckerberg, Zuckerberg Median perustaja ja toimitusjohtaja kertoi kokemuksistaan sosiaalisen median eturintamassa. Koko puhujakattaus kannattaaa käydä vilkaisemassa TÄÄLTÄ! Yksi NBF:n huippuhetkistä oli Oscar-voittaja George Clooneyn näkemykset tarinankerronnan tärkeydestä, brändäyksestä ja perinnöstä, jonka hän tulee jättämään jälkeensä. 

 

Ensi vuoden Nordic Business Forumin aiheena on “Rethinking Business” ja puhujina kuullaan mm. Arnold Schwarzeneggeria, Yuval Noah Hararia ja Indra Nooyia. Nähdään ensi vuonna!

 

Käy fiilistelemässä vuoden 2019 NBF:ia tiimiläisten matkassa videon muodossa! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa