Blogi

EtusivuBlogi

20.10.2015
Ocean Cruise 2015

Oceanin tiimiläiset viettivät vuorokauden Itämerellä Tukholman-risteilyn merkeissä. Lue päräyttävä kuvareportaasi reissusta!

 

DAY 1

Matka alkoi perjantaina 16.10. klo 17 Tampereen toimistolta, jonne Tampereen ja Jyväskylän tiimiläiset kokoontuivat kippistämään tulevan reissun kunniaksi. Itämeren uusin ja upein paatti Viking Grace, täältä tullaan!

 

Tiimille oli varattu toimiston edestä lähtevä oma limusiini-bussikuljetus Turun satamaan. Lähtöposeeraus ja sitten matkaan!


Tunnelma oli luonnollisesti katossa koko matkan ajan. Tämä porukka se osaa laittaa bileet pystyyn vaikka bussissa! :D


Perillä Turun sataman terminaalissa! Hyttiliput ja arvosetelit on jaettu, ja Ryhmä Rämän laivamatka voi alkaa!Viking Grace on Itämeren pläskein laiva. Täällä seuraavat 23 tuntia? Kelpaa!

 

Ennen illan rientoja kävimme täyttämässä vatsalaukkujamme laivan ravintolassa. Nam!

 

Klo 23 aloitti illan pääesiintyjä JVG. Bädäm!


Bileet jatkuivat myöhään yöhön... Eikä siitä välttämättä sen enempää :D

DAY 2

Lauantaina 17.10. suurinta osaa tiimiläisistä nukutti pitkään. Jotkut nohevimmista kävivät ennen klo 15 päivällistä mm. nauttimasta auringonpaisteesta kannella ja shoppailemassa tax freessä.


Koska kyse on Oceanin tiimiläisistä, kulinaristiset nautinnot olivat yksi risteilyn odotetuimmista ajanvietteistä. Silti Auroran päivällisbuffet jopa ylitti herkuttelijoiden odotukset. Erityismaininta Anskulle, joka vetäisi kahden alkupalalautasellisen ja pääruuan päälle vielä kaksi lautasellista jälkiruokia. Niin sitä pitää! :D


Päivällisen jälkeen siirryimme ihastelemaan auringonlaskua sekä nauttimaan samppanjaa ja drinksuja ylimmän kannen tyylikkääseen Seamore Champagne -baariin.

 

Risteily ohi ja kotimatka voi alkaa!


Turun satamassa tiimiä oli vastassa tuttu bussi paluumatkaa varten. Hilpeää juhlatunnelmaa riitti koko kotimatkaksi, mikä ei olekaan tällä porukalla mikään ihme tai uutinen :D Hurlumhei! Koska lähdetään uudestaan??

Kiitos koko porukalle vuosisadan mahtavimmasta risteilystä! Olette huikeita joka iikka <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa