Blogi

EtusivuBlogi

08.11.2016
Ocean Cruise 2016

Oceanin pikkujoulut vietettiin Itämerellä Tukholman-risteilyn merkeissä. Tsekkaa kuvareportaasi reissusta!

 

PÄIVÄ 1

 

Pikkujoulut starttasivat tiimin kokoontuessa Tampereen toimistolle. Tästä se lähtee, kippis!

Nokka kohti Turun satamaa ja Viking Gracea! Tiimille varattu oma limusiini-bussikuljetus huolehti siitä, että juhlat saattoivat alkaa heti. ;) Matkalla julkistettiin mm. vastikää päättyneen D-vitamiiniskaban voittajat. Ykkössijan nappasi Roosa, joka sai palkinnoksi 50 € S-ryhmän lahjakortin. Kakkossijalle yltänyt Ville sai 25 € S-ryhmän lahjakortin sekä "suolaa haavoihin" Poppamiehen Pekonisuolapurkin muodossa :D

Team Ocean on saapunut satamaan, jossa laivakin oli meitä jo valmiiksi odottelemassa!

Hyttikortit ja arvosetelit jaettu, pian noustaan laivaan!

Tiimille oli varattu illallispöytä laivan buffet-ravintola Aurorasta. Kerrankin saa syödä (ja juoda!) niin paljon kuin napa vetää!

Illallisen jälkeen ilta huipentui Antti Tuiskun räjäyttävän energiseen keikkaan!

Ilta jatkui porukalla yökerho Voguessa hauskanpidon merkeissä. Reippaimmat jaksoivat aamun pikkutunneille asti ;)

Päivä 2Pikkujouluristeilyn kakkospäivä valkeni aurinkoisena ja kauniina.

Lauantai-aamupäivä olikin omiaan mm. tax-free ostoksille ja laivan huvittelutarjontaan tutustumiselle. Esimerkkiä näyttää Ansku! :D

Hyvä meininki lyhyistä yöunista huolimatta! 

Oceanin tiimiläisille oli järjestetty ravintola Frank'siin pizzalounas buffettyyliin. Nämä ei olleetkaan mitään tavallisia lättyjä, vaan viimeisen päälle laadukkaista raaka-aineista valmistettuja gourmet-artesaanipizzoja. Mille kuulostaa pizza kylmäsavustetulla taimenella ja artisokalla? Tai ilmakuivatulla kinkulla ja tuoreella ananaksella?  Taisimme olla porukalla aikalailla yhtä mieltä siitä, että tästä paremmaksi ei pizzat mene! Nams!!

Syömisen, shoppailun ja muun aktiviteetin lomassa oli mukava ihastella välillä myös kauniita saaristomaisemia.

Tyylikkäästä samppanjabaari Seamoresta sai herkullisia samppanja-cocktaileja sekä tietenkin laadukkaita samppanjoita. Näitä ei tulekaan kotona juotua ihan joka päivä!

 

Kaikki kiva päättyy aikananaan! Laiva saapui takaisin Turun satamaan, missä meitä oli tuttu bussimme odottamassa ja kotimatka sai alkaa. Kiitos kaikille ihanille tiimiläisille huippuhauskoista pikkujouluista!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa