Blogi

EtusivuBlogi

02.12.2019
Ocean Stone Bonukset vuosimallia 2019 saivat tiimin joulumielelle!

“On villiä melskettä, helinää, helskettä Timanttisten Tiimiläisten!” Toimistolla ollaan jo joulutunnelmissa ja joulunalusaika tuo mukanaan myös jokavuotisen Ocean Stone Bonusten jakotilaisuuden.

 

Miltä tuntuisi saada satojen eurojen arvoisia lahjakortteja, uusimipia teknisiä laitteita tai vaikkapa muhkeita rahabonareita? Oceanilla edellämainituilla bonuksilla palkitaan työntekijöitä joka vuosi Ocean Stone Bonusten merkeissä.

 

Maanantai 2.12.2019 oli päivä jota moni tiimiläinen oli odottanut vähintään Ocean Stone Bonusten julkistamisesta lähtien! Jännitys oli jo töihin tullessa käsinkosketeltavissa ja tiimiläisillä oli into piukassa. Tänä vuonna tiimiläiset olivat valinneet itselleen suositun Hurom slow juicer mehukoneen, Oura -älysormuksen, uunituoreen iPhonen, sekä  erilaisia lahjakortteja esimerkiksi Aurinkomatkoille, Intersportiin ja Partioaittaan. Firman osakkaat voivat valita myös rahabonuksen lahjakorttien ja teknisten vempeleiden sijaan. Ulkomailta asti Skypen välityksellä tilaisuuteen osallistunut Heidi sai tänä vuonna jo huikean 1000€ bonuksen!

 

Miten teillä muistetaan työntekijöitä jouluisin? :)

 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus? 

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa