Blogi

EtusivuBlogi

04.10.2016
Ocean Stone Oy:lle jälleen korkein Dun & Bradstreet luottoluokitus

Maailman johtava yritystiedon ja yritysluottotietojen toimittaja Dun & Bradstreet on myöntänyt Ocean Stone Oy:lle jo toisena vuotena peräkkäin korkeimman, luokan 1. luottoluokituksen.

Myönnetty luokitus on ulkopuolisen tahon vahvistus sille, että Ocean Stone Oy on taloudeltaan vakavarainen, luotettava ja vastuullinen yritys.

 

Muut Ocean Stone Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

 Dun & Bradstreetin kansainvälisen tunnustuksen lisäksi Ocean Stone Oy:lle on myönnetty jo viitenä vuotena peräkkäin korkein mahdollinen Bisnode AAA®-luottoluokitus, kolmena vuotena peräkkäin Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat -sertifikaatti sekä kolmena vuotena peräkkäin Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatti. Tämän lisäksi Intellia Oy on myöntänyt Ocean Stonelle Suomalainen Vastuunkantaja -merkin osoituksena velvoitteiden esimerkillisestä hoitamisesta suomalaista yhteiskuntaa kohtaan.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa