Blogi

EtusivuBlogi

12.10.2015
Ocean Stone Oy:lle korkein Dun & Bradstreet luottoluokitus

Maailman johtava yritystiedon ja yritysluottotietojen toimittaja Dun & Bradstreet on myöntänyt Ocean Stone Oy:lle korkeimman, luokan 1. luottoluokituksen.

 Myönnetty luokitus on ulkopuolisen tahon vahvistus sille, että Ocean Stone Oy on taloudeltaan vakavarainen, luotettava ja vastuullinen yritys.

 

Muut Ocean Stone Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

 Dun & Bradstreetin kansainvälisen tunnustuksen lisäksi Ocean Stone Oy:lle on myönnetty jo neljänä vuotena peräkkäin korkein mahdollinen Bisnode AAA®-luottoluokitus, kahtena vuotena peräkkäin Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat -sertifikaatti sekä kahtena vuotena peräkkäin Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatti. Tämän lisäksi Intellia Oy on myöntänyt Ocean Stonelle Suomalainen Vastuunkantaja -merkin osoituksena velvoitteiden esimerkillisestä hoitamisesta suomalaista yhteiskuntaa kohtaan.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa