Blogi

EtusivuBlogi

12.11.2020
Ocean Stone esittää: Hurja muodonmuutos - Jenni

Useissa keskusteluissa tiimiläisemme ovat tuoneet ilmi, että Oceanilla on ollut suuri vaikutus heidän elämäänsä. Saimmekin tästä kipinän haastatella konkareitamme ja pyysimme heitä hyppäämään aikakoneeseen katselemaan elämäänsä taaksepäin. Tässä juttusarjassa tiimimme konkarit pääsevät siis muistelemaan ja kertomaan omasta kehityksestään niin siviilissä kuin urallaankin. Ensimmäisenä ääneen pääsee asiakaspalvelussamme toimiva pirtsakka sähikäisemme Jenni. 

 

 

 

Taipaleeni Oceanilla alkoi vuonna 2017. Aloittaessani työt olin 19-vuotias ja halusin työpaikkaan, jossa olisi parempi työympäristö kuin edellisessä työpaikassani. Muistan, että saapuessani Oceanille en voinut kauhean hyvin henkisesti enkä fyysisestikään, lisäksi itseluottamukseni oli aika pohjalla. Olin myös melkoisen varovainen, vaikkakin reipas ja halusin suorittaa hyvin. Alkutaipaleellani käsittelin epäonnistumiset huonosti ja otin kovasti painetta siitä, jos en onnistunut. 2017 päätin myös aloittaa työn ohella opiskelemaan koirahierojaksi. Näin jälkeenpäin katsottuna olin kyllä melkoisen hullu, sillä työn ja opiskelun ohella ei jäänyt käytännössä ollenkaan vapaa-aikaa ja meinasin ajaa itseni hieman puhki (mutta onpahan koirahierojankin paperit taskussa!). Tästäkin opittiin, sillä nykyään sanoisin, että osaan paremmin ottaa sitä omaa aikaa ja myöskin kuunnella omaa kroppaa.

 


Aloittaessani Oceanilla vakituisiin harrastuksiini kuului lenkkeilyn lisäksi ratsastus. Ratsastus onkin yhä säilynyt tärkeänä harrastuksena. 2018 pitkäaikainen haaveeni täyttyi ja hankin oman koiran. Karvakorvan kanssa ollaan käyty paljon retkillä ja ollaan käyty myös säännöllisesti vaeltamassa. Tänä vuonna muutin lähemmäs työpaikkaa, jonka myötä työmatkani lyheni ja näin arkeenkin on jäänyt vapaa-aikaa aikaisempaa enemmän. Olenkin pyrkinyt vapaa-ajallani tekemään jotakin urheilullista lenkkeilyn ja ratsastuksen lisäksi. Uusimpana harrastuksena olen käynyt lätkimässä sulkapalloa. 

 

 

Kuten aiemmin mainitsin, urani alkutaipaleella en fyysisesti voinut kauhean hyvin. Edellisen työn stressi oli aiheuttanut aika pahoja vatsakipuja ja ne jatkui vielä Oceanillakin aloittaessani. Sain töistä onneksi paljon vinkkejä mm. ruokavalioon sekä oman mindsetin parantamiseen ja pikkuhiljaa, paremmalla ruokavaliolla ja stressin vähentyessä, sain vatsanikin parempaan kuntoon. Terveellisempi ruokavalio on jäänyt tavaksi ja olen muutenkin kiinnittänyt paljon enemmän huomiota omaan terveyteen ja hyvinvointiin.

 

 

Tuloni ovat tässä työuran aikana muuttuneet reippaasti. Aikaisemmin täytyi hyvin tarkkaan katsoa mihin rahansa laittaa. Nykyään ei tarvitse olla aivan niin tarkka (vaikka se tavaksi onkin jäänyt) ja taaksepäin katsoessa huomaankin, että iso osa omista tavoitteista on täyttynyt (mm. uusi auto, oma koira). Yksi asioista mitä Oceanilla olen oppinut, on ollut omien tavoitteiden asettaminen. Tälläkin hetkellä itselläni on monia tavoitteita, joista osa liittyy itseni kehittämiseen, osa matkustukseen, osa talouteen yms.

 

 

Välillä on hyvä henkisesti hypätä aikakoneeseen ja katsoa millainen tyyppi olin muutamia vuosia sitten. Saattaa ihan yllättää itsensä siinä miten paljon on vuosien varrella päässyt eteenpäin. Tavoitteisiin pääseminen on hieno tunne ja se pitää mielen korkealla pitkän aikaa, mutta saattaa myös huomata, että nykyään näkee itse itsensä aivan uudessa valossa. Sanoisinkin, että yksi suurimpia saavutuksiani on se, että omassa pääkopassa on hyvä olla itsensä kanssa. Jos pitäisi antaa neuvo nuoremmalle meikäläiselle, sanoisin, että ole rehellinen itsellesi ja luota itseesi. Tekosyitä on helppo keksiä, mutta ne eivät vie elämässä eteenpäin.

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa