Blogi

EtusivuBlogi

19.01.2021
Ocean Stone esittää: Hurja muodonmuutos - Ville

Useissa keskusteluissa tiimiläisemme ovat tuoneet ilmi, että Oceanilla on ollut suuri vaikutus heidän elämäänsä. Saimmekin tästä kipinän haastatella konkareitamme ja pyysimme heitä hyppäämään aikakoneeseen katsomaan elämäänsä taaksepäin. Tässä juttusarjassa tiimimme konkarit pääsevät siis muistelemaan ja kertomaan omasta kehityksestään niin siviilissä kuin urallaankin. Tällä kertaa ääneen pääsee myyntipäällikkömme Ville.

 

 

Hommani Oceanilla alkoivat maaliskusssa 2010, olin tuolloin 25-vuotias ja tiesin haluavani tehdä myyntityötä. Nettisivut olivat tehneet minuun vaikutuksen ja siksipä laitoin hakemuksen menemään, vaikka en alkuun edes tiennyt mitä tuotteita Oceanilla myydään :D Yllätys olikin melkoinen, kun minulle selvisi, että täällähän myydään vitamiineja. Hämmästyksen syy piili siinä, etten ollut itse eläessäni vitamiineihin koskenut.

 

 

Harrastuksiini urani alkutaipaleella kuului golfin pelaaminen. Nyt golf on jäänyt ja tilalle on tullut frisbeegolf sekä itsepuolustuslaji Scandinavian Defendo. Nykyään heitellään hieman vähemmän kiekkoja ja keskitytään enemmän kamppailuihin.

 

 

Ravintopuolella on tapahtunut isoja muutoksia tässä vuosien varrella. Hyvä ruoka maistuu edelleenkin, mutta daily basics on enemmän salaatti ja smoothie -puolella kuin lihaa ja perunaa -puolella, mistä ruokavalio hyvin pitkälti aikanaan koostui. Edelleenkin liha kuuluu ruokavalioon, mutta esimerkiksi peruna ja makaroni on jäänyt ruokavaliossa vähemmälle tai voisi melkeinpä sanoa, että kokonaan pois.

 

 

Tavoitteita on tullut reilun 10 vuoden uran aikana asetettua pieniä ja isoja. Yksi sellainen iso unelma, josta tuli tavoite, oli omakotitalo. Kun aloitin hommat 2010, omakotitalo oli enemmänkin unelmapuolella, mutta suht nopeasti omat silmät aukenivat siihen, että tämän työn kautta unelmista voi tulla totta. 2017 muutettiinkiin perheen kanssa uuteen omakotitaloon, joka oli tehty juuri meitä varten. Tulevat lyhyen tähtäimen tavoitteet ovat uudessa grillissä ja puhelimessa. Toki isompiakin pitkän tähtäimen tavoitteita löytyy, mutta pidetään ne tässä kohtaa vielä salaisuutena. ;)

 

 

Jos yhden neuvon saisin antaa maaliskuussa 2010 aloittaneelle Kettuselle, niin se olisi: Tee täysillä ja usko, että onnistut. Aika kuluu kuitenkin, joten käytä se tähän yhteen asiaan 100% teholla äläkä mieti mitään muuta. Lukijalle taas haluan jättää sellaiset terveiset, että ole rohkea ja haasta itsesi. Laita itsesi asiaan kuin asiaan koko sydämelläsi peliin ja tulet saamaan siitä paljon. Tämä työ Oceanilla on kehittänyt minua 10 vuoden aikana huimasti. Hakiessani tänne, en osannut edes kuvitella millainen polku tästä tuleekaan. Päivääkään en vaihtaisi pois.

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa