Blogi

EtusivuBlogi

31.01.2020
Ocean Stone sai uuden osakkaan!

Tiistaiaamuna 28.1.2020 Ocean Stonen Timanttisen Myyntitiimin toimistolla oli jännitystä ilmassa. Mahtavia uutisia luvassa! 

 

Ocean Stonella jokaisella työntekijällä on mahdollisuus päästä firman osakkaaksi. Timantin kovan asenteen lisäksi omat tavoitteet, työpanos ja töihin tarttuminen kuin omassa firmassa konsanaan ovat erityisen tärkeitä tekijöitä osakkaaksi nousemisen kannalta. 

Oceanin tiimissä asiakaspalvelupäällikön tehtävissä työskentelevästä Merjasta tuli Ocean Stonen tuorein osakas ja samalla myyntipäällikkö Ville kasvatti omistustaan firmassa. Sekä Ville että Merja ovat omalla esimerkillään näyttäneet millaisiin suorituksiin ja tavoitteisiin on mahdollista päästä kun itselle tärkeiden asioiden eteen näkee paljon vaivaa ja tekee runsaasti töitä.

 

 

Tiimin vaatimuksesta päästiin myös kuulemaan Merkkarin puhetta. Hersyvästä persoonastaan tunnettu nainen kertoi, että osakkuus firmassa on ollut yksi hänen suurimmista 

tavoitteistaan lähes Oceanin työuran alusta alkaen. Vuodelta 2014 säästössä olevan ensimmäisen koulutusvihkon etukannessa oleva tavoitelista on saanut yhden ruksin lisää osakkuuden myötä. Merja kiitti Ocean Stonen perustajia ja muita osakkaita suuresta luottamuksesta ja kunnianosoituksesta häntä kohtaan. Tästä on hyvä jatkaa vuotta 2020!  

 

Kippis toteutuneille unelmille ja uusille tavoittelle! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa