Blogi

EtusivuBlogi

13.12.2019
Ocean Stone täytti 12 vuotta!

Tiimiläisten aamu alkoi mukavasti kuoharilla, kun toimistolla juhlistettiin Ocean Stonen 12-vuotista taivalta.

 

Kunnioitettavaan 12 vuoden ikään ehtinyt Ocean Stone on aina tehnyt paljon töitä erottuakseen positiivisesti joukosta. Tästä ovat merkkinä lukuisat diplomit, sertifikaatit ja tietysti Suomen ehdottomasti paras Timanttinen Myyntitiimi! <3

 

Toimitusjohtaja Erno piti kuoharin maistelun lomassa pienen juhlapuheen ja kävi niin sanotun Oceanin “lyhyen oppimäärän” läpi tiimille. Tarinoita vuosien varrelta riittäisi varmasti useammaksi tunniksi. 

 

Vuoteen 2019 on mahtunut paljon hauskoja, jännittäviä ja upeita muistoja. Päällimmäisenä mieleen muistuvat huikea Team Trip Bulgarian Sunny Beachille, tiimin, leffaillat ja illanvietot, George Clooneyn opit vuoden 2019 Nordic Business Forumilla, erilaiset koulutukset ja koulutusreissut, hiljattain jaetut Ocean Stonen perinteiset joulubonukset ja muut jokapäiväistä arkea piristävät tapahtumat. Tällä porukalla eivät tekeminen, huonot vitsit ja tiimin kannustus lopu ikinä kesken! 

 

Kiitos kaikille oceanilaisille kuluneista 12 vuodesta ja kippis tuleville vuosille ja vuosikymmenille!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa