Blogi

EtusivuBlogi

02.12.2015
Ocean Stone täytti 8 vuotta!

Tiimiläisten aamu alkoi kuoharilla, kun Tampereen ja Jyväskylän toimistoilla juhlistettiin Oceanin 8-vuotispäivää.

Kunnioitettavaan 8 vuoden ikään ehtinyt Ocean Stone on ansainnut vahvan jalansijan oman alan toimijoiden joukossa. Tästä merkkinä on lukuisten diplomien ja sertifikaattien lisäksi Suomen ehdottomasti paras tiimi! <3

^ Toimitusjohtaja Erno Meriläinen piti pienen juhlapuheen. Jyväskylän toimisto seurasi tapahtumia Skype-yhteyden kautta:)

Edelliseen vuoteen on mahtunut paljon hauskoja ja mukavia tapahtumia. Päällimmäisenä mieleen tulee mm. tiiimin sauna-, leffa- ja ravintolaillanvietot, tiimin huikea matka keväiseen Budapestiin, kesän minigolf-turnajaiset, Oceanin Tukholman risteily lokakuussa sekä erilaiset koulutukset ja koulutusreissut, kilpailut ja muut arkea piristävät häppeningit. Tällä porukalla ei koskaan ole tylsää!

 

Yksi vuoden 2015 mahtavimmista uutisista oli se, kun Oceanilla viidettä vuotta töissä oleva asiakaspalvelupäällikkö Ansku ylennettiin loppusyksystä yhdeksi yrityksen omistajista. Ocean Stonen ideologiaan on aina kuulunut se, että yrityksen omistaa yhdessä sen operatiivinen johto eli avainhenkilöt eli juuri ne ihmiset, jotka tekevät eniten ja sitoutuneimmin töitä yrityksen eteen. Suurensuuret onnittelut ihanaiselle Anskulle osakkuuden johdosta!


 

Paljon onnea 8-vuotiaalle Ocean Stone Oy:lle! Kippis ja hyvä me!! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa