Blogi

EtusivuBlogi

05.12.2016
Ocean Stone täytti 9 vuotta!

Ocean Stonen Tampereen ja Jyväskylän toimistoilla kilisteltiin yrityksen 9-vuotispäivän kunniaksi.

 

Komeaan 9 vuoden varttuneeseen ikään ehtinyt Ocean Stone Oy on ansainnut vahvan jalansijan oman alan toimijoiden joukossa. Tästä merkkinä on lukuisten diplomien ja sertifikaattien lisäksi Suomen ehdottomasti timanttisin myyntitiimi! Sen kunniaksi KIPPIS!

Oceanin tiimiläiset ovat saaneet olla monessa mukana kuluneen vuoden aikana. Yhtenä esimerkkinä tulee mieleen mm. tiimimatka Kreikan Rodokselle, missä pääsimme rentoutumaan kunnolla yhdessä omassa huvilassa meren äärellä. Muita hauskoja muistoja ovat  mm. tiimin kesäjuhlat Tampereella, erilaiset palkintoillalliset ja muut omaa luokkaansa olevat palkitsemiset sekä viimeisimpänä timanttiset pikkujoulut merellä Tukholman risteilyn merkeissä.

 

Yritykselle on lisäksi jälleen vuonna 2016 myönnetty kaikki mahdolliset kunniakirjat ja sertifikaatit Suomen yritysten parhaimmistoon kuulumisesta. Hyvä me! Ensi vuonna juhlitaankin pyöreitä - luvassa lienee jotain aivan erityisen erityistä! ;) 

 

Kippis ja onnea 9-vuotiaalle Ocean Stonelle!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa