Blogi

EtusivuBlogi

03.11.2015
Ocean Stonelle Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön menestyjäluokituksessa Ocean Stone Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu jo toista vuotta putkeen menestyjäyritykseksi. 

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien 
yritysten joukkoon. 

 

OCEAN STONE OY:N MUUT SERTIFIKAATIT

Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatin lisäksi Ocean Stone Oy:lle on myönnetty kolmena vuotena peräkkäin Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat -sertifikaatti sekä jo neljänä vuotena peräkkäin korkein mahdollinen, kansainvälisesti arvostettu Bisnode AAA -luottoluokitus. Maailman johtava yritystiedon ja yritysluottotietojen toimittaja Dun & Bradstreet on lisäksi myöntänyt Ocean Stone Oy:lle korkeimman, luokan 1. luottoluokituksen. Ocean Stone Oy on vuonna 2015 palkittu lisäksi Suomalainen Vastuunkantaja -merkillä.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa