Blogi

EtusivuBlogi

12.12.2018
Oceanin Pikkujoulut 2018

Tänä vuonna oceanilaiset saivat nauttia upeista pikkujoulukekkereistä herkullisen ruoan ja juoman sekä pikkujouluisen viihdeohjelman parissa toistensa seurasta nauttien. :) 

 

 

Ilta aloiteltiin upeassa Ravinteli Huberissa kunnon lihameiningeillä! Pöydästä löytyi lisäksi lisuketta jos jonkinlaista. Nälkä ei jäänyt kenellekkään. ;) 

 

 

Kun mahat olivat täynnä, hulvaton pikkujoulu-joukkio siirtyi takaisin toimistolle, josta upeat Heidi ja Merja olivat taikoneet Talven Ihmemaan. Herkku- ja juomatarjoilu ei jättänyt ketään kylmäksi. Illan ehdoton suosikkijuoma oli glögi.

 

 

Oceanin Pikkujouluja juhlittiin nyt jo 11. kertaa! Erno jakoi muutamia kommelluksia vuosien varrelta ja toivotti kaikki tervetulleeksi. 

 

 

Valoa ja välkettä, vipinää ja vilskettä! Parhaassa seurassa aika kului kuin siivillä tämänkin vuoden Pikkujouluissa! 

 

Joulupukkikin teki visiitin ja kaikki olivat olleet ilmeisen kilttejä, sillä jokaiselle löytyi lahja Pukin lahjapussukasta! :)

Ihanaa joulun aikaa toivottaa koko Oceanin tiimi! <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa