Blogi

EtusivuBlogi

11.11.2021
Oceanin Ystäväkirja - Erno

Olen: Erno.

 

Ikä: 40.

 

Mitä teen Oceanilla: Monitoimimies! Vessanpönttöjen avaamisesta aateekoohon. Virallisemmin toimitusjohtaja ja yrityksen toinen perustaja.

 

Mitä liikuntaa harrastan: Kahvakuulaa, punttia, kehonpainotreeniä, (kunto)nyrkkeilyä ja juoksua. Kesällä myös pyöräilyä.

 

Mitä muuta harrastan: Musiikin kuuntelua, pleikkaripelejä, ruuanlaittoa, laadukkaita sarjoja ja leffoja. Hyvät viskit, viinit ja erikoisoluet kiinnostaa myös. Joskus erehdyn rämpyttelemään kitaraa, mutta se ei tee hyvää muille.

 

Olen työskennellyt: Keski-Suomen ympäristökeskuksella kesätöissä junnuna. Yrittäjänä nyt 16,5 vuotta.

 

Horoskooppi: Skorpioni.

 

Haaveilen: Milloin mistäkin! Haaveilu on tärkeää, ja haaveista kannattaa tehdä tavoitteita. Tällä hetkellä suurimmat haaveilut ja tavoitteet liittyvät meidän tiimin ja firmojen kehittämiseen. Toki haaveilen myös siitä, että pääsis taas reissuun ulkomaille, kun tykkään kovasti matkustaa. Vähän on avopuolison kanssa mietitty myös sellaista, että komeassa kivitalossa olisi jossain kohti mukava asua :)

 

Minne haluaisit matkustaa: Jenkkeihin takas! I miss California! Haluaisin myös Aasiaan; Kambodzan rannikon läheltä löytyi aivan mieletön paratiisisaari, jonne on pakko päästä takaisin. Tällä hetkellä maistus myös ihan joku Italia tai Kreikka tai Espanja tai Kroatia…. melkein mikä vaan! :D

 

Ihailen: Mitähän tässä haetaan…? Ainakin ihailen sellaisia ihmisiä, jotka tekevät sellaisia asioita, jotka eivät itseltä luonnistuisi. Esim. avopuolisoni toimii puheterapeuttina ja opettaa lapsia puhumaan ja kommunikoimaan. Kommunikaatio ja vuorovaikutustaidot ovat elämän tärkeimpiä taitoja. Tosi tärkeää duunia siis, mutta itsellä ei hermot riittäisi.
Oceanilla taas Eija on aivan ihmeellinen monitoimikone, joka pystyy tekemään miljoonaa asiaa, ja vieläpä usein paremmin kuin miljoona ihmistä yhdessä tekisi. Sitä tulee ihmeteltyä vielä näin Oceanin 14. vuosipäivänkin lähestyessä. Huikeeta!

 

Supervoimani: Henkinen vahvuus - tiedän etten häviä, kun en koskaan luovuta.

 

Bravuurini keittiössä: Sanotaan näin, että oon aika hyvä maustamaan asioita, samoin myös paistamaan ja grillaamaan. Siitä voi jo jotain johtopäätöksiä vetää. Mut tykkään tehdä ravitsevaa ja maukasta ruokaa (joka on myös aika usein terveellistäkin!).

 

Kappale jota et voi kuunnella hyräilemättä/ laulamatta mukana: The Grim Reaper - See You In Hell *naurua*.

 

Milloin osoitat todellista kärsivällisyyttä: En ainakaan NHL:ää pleikkarilla pelatessa. On nimittäin muutama EA Sportsin Bluray-levyke kokenut…. ns. yllättävän lopun. Varmaan työhommissa, kun muuten ei pärjää. Ja kai mä tärkeiden ihmisten kanssa toimiessa jaksan myös olla kärsivällinen.

 

Jos voisit matkustaa ajassa, minne matkustaisit: Hmmm…… Varmaan useampaan paikkaan; kävisin kattomassa dinoja jurakaudella (esim. Diplodocus ja Stegosaurus löytyy sieltä. Ovat myös kasvissyöjiä, niin voisi selvitä hengissä takaisin), sit keskiajalla vois käydä mittelemässä miehisyydestä miekkakarkeloissa. Omia esi-isiä, eli viikinkejä, vois käydä haastamassa juomakilpailuihin ja painiin. Mut kyllä menisin myös 80-luvun alkuun San Franciscon Bay Arealle katsomaan ja kuulemaan thrash metallin syntyä! Oijoi!!

 

Tosi-tv-ohjelma johon voisit osallistua: The Ultimate Fighter, Shark Tank.

 

Ensimmäinen asia, joka tulee vihreästä väristä mieleen: Vihreä ihmistyyppi.

 


Lempparit

 

Väri: Ei ole lempiväriä, kaikki riippuu kontekstista.

 

Ruoka: About kaikki mikä on hyvää! Tykkään kaikenlaisista lihoista: pihviä, filettä, slow foodia, grilliä, uunia jne. Mut myös hyvät pizzat ja burgerit on herkkua. Samoin raikkaat ja maukkaat (esim. itämaiset) salaatit. Lyhyesti: tykkään syödä.

 

Juoma: Jos yks pitää valita, niin vesi. Juon vettä 4-6 litraa joka päivä. Mutta toki sit hyvät viinit, skottilaiset Single Malt -viskit ja erikoisoluet (IPA, NEIPA, stout jne.) maistuu myös, kun hetki on oikea.

 

Musiikki: Metalli. Erityisesti thrash metalli. Se on parasta. Mistään muusta musiikista ei välity niin kova energia ja asenne. Mut oon hyvin kaikkiruokainen musiikin suhteen. About kaikki HYVÄ musiikki toimii. Pari vuotta sitten oltiin avopuolison kanssa katsomassa Katie Meluaa Pariisissa L’Olympiassa, se oli maagista!

 

Elokuva: Näitä on liian paljon, mut vedetääs joku yllättävä…. The Jacket.

 

Lukeminen: Omaa ajattelua ja omia taitoja kehittävät kirjat ovat itselle ne kirjat, mitä menee ylivoimasesti eniten. Tällä hetkellä luvussa Greenlights Matthew McConaugheylta.

 

Paikka: San Diego.

 

Eläin: Hylje.

 

Vuodenaika: Kesä.

 

 

Terveiset lukijalle:

 

There’s no plan B!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa