Blogi

EtusivuBlogi

20.08.2016
Oceanin kesäjuhlat

Oceanin perinteiset kesäpirskeet vietettiin aurinkoisena perjantai-iltana syventävän koulutuksen, hyvän ruuan ja juoman sekä parhaan seuran siivittämänä!

 


12.8. järjestetyt Oceanin kesäjuhlat kokosi tiimiläiset yhteen Tampereen Tulli Business Parkin ylimmän kerroksen juhlatilaan. Ilta pärähti iloisesti käyntiin tervetuliaismaljojen kilistelyllä sekä sitä seuranneella myyntipäällikkö Anskun tervetuliaispuheella sekä myyntijohtaja Heidin timanttisella puheenvuorolla aiheesta "myynti on tunteiden siirtoa". Heidin jälkeen viisaita sanoja saatiin kuulla toimitusjohtaja Ernon suusta, kun aiheena oli mm. Oceanin arvot sekä mielenkiintoinen syväluotaus yrityksen taustoihin ja tavoitteisiin. Samalla julkaistiin myös Oceanin uudet, mahtavat nettisivut! 

^ Ansku äänessä!

 

Illan mittaan nähtiin myös palkitsemista, kun Tampereen tiimiin kuuluvalle Roosalle ojennettiin kunniakirja 1000 € arvoisen timanttibonuksen johdosta! Onnea Roosa!! :)

 

Virallisen osuuden jälkeen juhlat jatkuivat niinikää riemukkaissa merkeissä. Ilta-auringon maalatessa taivaanrantaa tiimiläiset nauttivat juhlatilan kattoterassin näkymistä, illan ruoka- ja juomatarjoiluista sekä ennenkaikkea parhaasta seurasta.

Nam nam!

Juhlat jatkuivat myöhään yöhön, reippaimpien osalta Glorian VIP-jatkoilla hilpeissä merkeissä aina pilkkuun asti ja pidempään. ;)

 

Kiitos kaikille timanttisen hienosta illasta!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa