Blogi

EtusivuBlogi

18.09.2018
Oceanin kesäjuhlat

 

Oceanin perinteiset kesäjuhlat järjestettiin 31. elokuuta. Suomen timanttisin myyntitiimi pääsi nauttimaan mielenkiintoisesta koulutuksesta,  herkullisesta ruoka- ja juomatarjoilusta, sekä tietysti parhaasta mahdollisesta seurasta! 

 

 

Alkumaljojen kilistelyn jälkeen Ocean Stonen perustajat ja konkarit päästettiin ääneen ja koko tiimi pääsi nauttimaan mahtavista koulutuksista. Myyntijohtaja Heidi puhui kattavasti oman asenteen ja vastuun kantamisen tärkeydestä myyntityössä. Innokkaat kuuntelijat saivat useamman palan purtavaksi ja lukuisia vinkkejä oman myynnin parantamiseksi. Operatiivinen johtajamme Eija taasen purki omassa koulutussessiossaan ravintolisiin liittyviä myyttejä. Lopuksi Oceanin toimitusjohtaja Erno opetti tiimille onnistumisen kaavan, jota voi soveltaa kaikilla elämän osa-alueilla! :)

 

 

 

Antoisien koulutusten päätteeksi muistiinpanot laitettiin piiloon ja tiimi pääsi rentoutumaan notkuvien pöytien ja herkkunektarien pariin. Illan ohjelmaan kuului myös tunnustusta hyvin tehdystä työstä kun Oceanin tiimiläisiä palkittiin S-ryhmän lahjakorteilla! Oceanin konkarimyyjä Villen palkinto tuli kiitoksena vuoden parhaasta myyntituloksesta. Taniaa taasen kiiteltiin korkeimmasta asiakastyytyväisyydestä ja Ellen pokasi lahjakortin tiimin parhaimmasta asenteesta!

 

 

 

Illalla päästiin vielä ihailemaan Ocean Stonen Team Trip 2018 -videon maailman ensi-ilta (joka esitetään pian myös facebook-sivuillamme!), vietettiin aikaa tiimin kesken ja pidettiin hauskaa iltamyöhään!

 

Onnittelut vielä Villelle, Tanialle ja Ellenille sekä kiitos kaikille unohtumattoman hauskasta illasta! :) 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa