Blogi

EtusivuBlogi

12.01.2014
Oceanin koulutusviikko

Oceanin vuosi 2014 polkaistiin käyntiin kunnon tehokoulutuksilla.

Oceanin normaaliarkeenkin kuuluu runsaasti päivittäistä uusien asioiden oppimista ja koko henkilökunta on jatkuvassa henkilökohtaisen valmennuksen piirissä, mutta viikolla 2 Ocean Stonella pidettiin hieman isompia koulutuskokonaisuuksia.

Toimitusjohtaja Erno Meriläinen veti tiimiläisille useamman tunnin koulutukset ensin tiistaina Tampereella ja torstaina Jyväskylässä. Aiheet eivät liittyneet ainoastaan työhön, vaan hyvin pitkälti elämänhallintaan ja itsensäkehittämiseen liittyviin asiakokonaisuuksiin. Myyntityön mahdollisuuksien lisäksi tiimiläiset oppivat omien ajatusten hallinnan ja positiivisuuden merkityksestä sekä ympäristön vaikutuksista alitajuntaamme. Kysymyksiä riitti niin, että porukka istui uteliaina vielä pitkät tovit työpäivän jälkeenkin.

 

Innokkaita kouluttautujia Tampereella

 

Jyväskylän koulutuspäivä herätti paljon kysymyksiä ja keskustelua

 

Koulutus on yksi Ocean Stonen tärkeimmistä arvoista. Työssäkehittyminen ja kouluttautuminen kestävät koko työuran ajan. Niin ensimmäistä kuukautta töissä viettävät kuin vuosikausia talossa olleet saavat omaan tasoonsa nähden säännöllistä, räätälöityä, henkilökohtaista koulutusta.

 

Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille Oceanin tiimiläisille toivottelee,

 

Heidi Jyväskylästä :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa