Blogi

EtusivuBlogi

17.03.2015
Oceanin leffailta: The Wolf of Wall Street

Mikäs sen mukavampaa, kun katsoa työpäivän päätteeksi leffa työkavereiden kanssa! Tällä kertaa Oceanin leffaillan ratoksi valikoitui The Wolf of Wall Street.

The Wolf of Wall Street on tositapahtumiin perustuva elämänkerrallis-draamallinen musta komedia Jordan Belfortista, joka tunnettiin värikkäästä elämästään pörssimeklarina. Elokuva sai viisi Oscar-ehdokkuutta, ja Oceanin tiimiltäkin tuli erityismaininta loistavista roolisuorituksista! ;) Leffa oli kerrassaan vauhdikas, viihdyttävä ja kiinnostava katsaus Wall Streetin vähemmän puhutulle puolelle. Leffan jälkeen sai huokaista helpottuneena ja todeta, että onneksi meillä ei myydä pörssiosakkeita!

 

Leffaeväitä joka lähtöön

Yhteisissä leffailloissa on hyvien leffojen lisäksi sekin kiva puoli, että samalla tulee vietettyä aikaa työkavereiden kanssa. Ja tietysti kaupan päälle tulee hyvät leffaeväät!

 

Oceanin tiimiläisten arvio The Wolf of Wall Street leffasta: ***** (5 tähteä)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa