Blogi

EtusivuBlogi

25.11.2013
Oceanin päräyttävimmät pikkujoulut

Oceanin pikkujoulut olivat jälleen kerran niin hauskat ja ikimuistoiset, että juttua riittää taas vuodeksi eteenpäin!

 

Tällä kertaa juhlapaikkana toimi Tampereen Tulli Business Parkin upeat edustustilat, jotka tarjosivat hienot puitteet illan tapahtumille aina joulupukin vierailusta uuden tuotteen lanseeraukseen. Ilta oli siinäkin mielessä ainutlaatuinen, että Oceanin tiimiläiset Tampereelta ja Jyväskylästä pääsivät tapaamaan toisensa ensimmäisen kerran!

 

Pikkujoulujen ehkäpä odotetuin osuus oli yleisen hauskanpidon lisäksi uuden myytävän tuotteen lanseeraus. Tuoteuutuus SuomiVita Omega-3 otettiin vastaan raikuvin aploodein ja valtavan innostuksen siivittämänä, ja aiheesta riitti innokasta keskustelua aina pikkutunneille asti. Harvoin on maanantaita odotettu yhtä hartaasti!!

 

Ensin vähän koulutusta... Äänessä myyntijohtaja Heidi Juhala!

Toimitusjohtaja Erno Meriläinen esitteli koulutuksen lomassa piirustustaitojaan, jonka jälkeen operatiivinen johtaja Eija Kivinen lanseerasi uuden omega-3-valmisteen.

Iltaan kuului luonnollisesti herkullinen buffet-illallinen sekä Oceanin perinteiden mukainen drinkkibaari. Drinkkimenulta löytyi virkisteitä joka makuun; vai mitä kuulostavat esimerkiksi drinksut nimeltään Tampesteri, Ocean ice, Jynkkylä, Vitamiiniruiske ja Myyntitykki? ;)

 

Kaikki Oceanilaiset olivat ilmeisesti olleet kilttejä, sillä itse Joulupukki saapui valtaisan lahjasäkin kera! Voi onnea! ;)

 

Illan mittaan oli myös hyvin aikaa tutustua paremmin muihin tiimiläisiin :)

 

Puolen yön aikaan otimme suunnan kohti Tampereen Gloriaa, jossa tiimiläisiä odotti koko illan kestävä VIP-kohtelu. Hauskaa oli ja näin jälkeenpäin ei voi kuin todeta: MEILLÄ ON MAAILMAN PARAS TIIMI!!!

 

Kiitos kaikille huippuhauskoista juhlista! <3

 

- Oceanin tiimiläiset

p.s. Erityiskiitokset illan mahtaville järjestäjille ja emännille, Heidille ja Anskulle! <3

 

Ihanaiset emännät


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa