Blogi

EtusivuBlogi

05.12.2014
Oceanin pikkujoulut

Lauantaina 29.11. juhlistettiin Oceanin 7-vuotispäivää hilpeiden pikkujoulujen merkeissä.

Oceanin pikkujouluista ei tälläkään kertaa puuttunut hauskaa ohjelmaa, mahtavia yllätyksiä, hyvää ruokaa ja iloista yhdessäoloa. Perinteisen koulutusosuuden jälkeen paljastettiin mm. kevään 2015 tiimireissun kohde, joka on historiallinen Budapest. Elämyksellinen matkaohjelma sekä majoitukseksi varattu lähemmäs 200-neliöinen luksuskattohuoneisto aivan Budapestin ostoskadun sydämessä tulee varmasti takaamaan ikimuistoisen reissun parhaassa seurassa! 

 

Raikuvat aplodit sai osakseen myös upea uutinen Tampereen myyntipäällikkö Villen ylennyksestä yhdeksi Ocean Stone Oy:n osakkaaksi. Ocean Stonella on aina uskottu johtajien kasvattamiseen yrityksen sisältä käsin, ja kohta 5 vuotta Oceanin tiimissä työskennellyt Ville on hieno esimerkki tästä periaatteesta. Onnea Ville!

 

Koulutuksen ja lanseerausten jälkeen iltaan sisältyi mm. itsensä Joulupukin ja hänen apulaisensa vierailu. Joulupukki tonttuineen saapui paikalle suoraan Karibian-lomalta, ja olemuksesta ja jutuista päätellen hilpeä pukki oli tainnut nauttia palmujen katveessa muutakin kuin kookosmehua. Lahjat tuli kuitenkin jaettua, joten loppu hyvin, kaikki hyvin! ;)

 

"Mahtavia tyyppejä, suoraan Karibialta kiiruhtanut Joulupukki sekä juhlahumua.. Niistä on Ocanin pikkujoulut tehty!"

 

Ilta jatkui hyvän ruuan ja juoman sekä hauskan yhdessäolon merkeissä myöhään yöhön ja reippaimmilla aamuun saakka. Jälleen kerran se tuli todistetuksi: Kyllä meillä on sitten maailman paras tiimi!!

 

Mukavaa joulunalusaikaa sekä onnea 7-vuotiaalle Ocean Stone Oy:lle toivotellen,

 

Oceanin tontut


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa