Blogi

EtusivuBlogi

14.05.2014
Oceanin ravintolaviikko

Viikolla 19 Oceanin tiimiläiset viettivät laatuaikaa yhdessä hyvän ravintolaruuan äärellä.

Jyväskylän terveiset:

 

Joitakin viikkoja sitten Team Jyväskylä asetti itselleen yhteisen viikkotavoitteen. Haasteena oli rikkoa edellinen viikkomyyntiennätys. Kun ennätys saatiin pistettyä uusiksi, palkintona odotti ansaittu koulutusillallinen Gastropub Jalossa. Maanantaina 5.5. koko porukka lähtikin yhdessä herkuttelemaan!

Ruokia odotellessa tiimi nautti talon perunalastuja. Pääruuiksi listalta lautaselle valikoitui mm. tofu-annoksia, burgereita lihalla ja vegevaihtoehdolla, sekä mm. grillattua broileria.

 

Kookkaiden annosten jälkeen jäi tilaa myös jälkiruoille. Suosituimmaksi jäliruoka-annokseksi nousi suonenjokelaisen Peltolan Juustolan jäätelöt, joista listalla on vaihtuvat maut. Tänään suosikiksi nousi mustikkajäätelö sekä sitruunasorbetti. Nam!


Herkutteluterveisin,

Jyväskylän tiimiläiset :)

 

Tampereen terveiset:

Tampereen seniori-tason tiimiläiset viettivät herkullisen, tunnelmallisen ja hauskan koulutusillan Piffiravinteli Huberissa. Shampanjamaljojen jälkeen pöytään alkoi virrata toinen toistaan herkullisempia alkupaloja aina härkätartarista häränrintapastramiin ja kampasimpukoihin.

 

Pääruuaksi valtaosa tiimiläisistä valitsi tietenkin tuhtia pihviä monin erilaisin lisukkein ja kastikevaihtoehdoin, pihviravintolassa kuin oltiin. Illan aikana todistettiin myös harvinaislaatuinen tapahtuma, kun tiimiläisten keskuudessa vallitsi hetken täysi hiljaisuus mehevien pihvien kimppuun hyökkäämisen jälkeen; joskus ruoka vain on niin hyvää, ettei sanotuksi saa!

Jälkkäriksi vielä banaanikakkua, ja suklaakakkua, ja pannacottaa, joista ilta sai arvoisensa päätöksen. Oceanin senioritiimiläiset suosittelevat Ravinteli Huberia lämpimästi!


Pihvinhuuruisin terveisin,

 

Tampereen seniorit


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa