Blogi

EtusivuBlogi

24.09.2020
Oceanin syysjuhla

Perjantaina 18.9.2020 vietimme syysjuhlaa Tampereen kattojen yllä. Upeat maisemat, hyvä seura ja ensiluokkaiset koulutukset takasivat onnistuneen illan.


 

Syysjuhlassa pääsivät ääneen yrityksen perustajat Eija ja Erno sekä vanhemmat konkarimme Heidi ja Ville. Alkuun pääsimme myös kuulemaan myyntipuolella toimivan Ellenin tarinan. Koulutukset olivat jälleen kerran timanttisia ja antoivat paljon pohdiskeltavaa.

 


Juhlissa jaettiin myös palkintoja, sillä myyntigurumme Ville palkittiin kovasta tuloksesta tehtyään 10 000 kauppaa! Palkinnoksi hienosta työstä Ville sai lahjakortin ravintola Näsinneulaan.

 


Illan edetessä oli aika laittaa muistiinpanovälineet syrjään ja keskittyä vapaaseen seurusteluun sekä ruokailuun. Pöydät notkuivat taas jos jonkinmoista herkkua ja kaikki saivat kystä kyllä.

 Kiitos kaikille juhlijoille ja onnittelut vielä kerran Villelle!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa