Blogi

EtusivuBlogi

19.05.2020
Oceanin vuosibonarit: Ellen ja uusi iPhone

Timanttisen Myyntitiimin ihana Ellen päätti päivittää vanhan luurinsa tuliterään iPhoneen. Aikakin oli juuri oikea, sillä puhelin on ollut yksi suosituimmista Ocean Stone Bonuksista kautta aikojen. Ellenin ajatuksia bonuksesta pääset lukemaan alta! :)

"Sain vuoden 2019 Ocean Stone Bonuksena iPhone 8+ -puhelimen. Tykkään puhelimesta todella paljon ja on mahtavaa kun vihdoin saa otettua tarkempia ja parempia kuvia. Kuvailen paljon puhelimella, sillä kameraa ei tule kannettua mukana ja hyvä kamera on minulle erityisen tärkeä juttu.

Hoidan puhelimella lähes kaikki asiat mitä täytyy netissä tehdä ja on tärkeää, että puhelin toimii hyvin. Esimerkiksi matkustaessa katson paljon videoita tai sarjoja puhelimella ja niitä on mukava katsoa isommalta näytöltä.  Aikaisemmin minulla oli käytössä Honor 8, joka oli ihan toimiva mutta ei millään tapaa vedä vertoja uudelle iPhonelle. Halusin vaihtaa puhelinta ensinnäkin elämänlaadun parantamiseksi, arjen sujuvoittamiseksi ja koska tällainen bonusmalli mahdollisti sen tässä vaiheessa; miksipä en siis ottaisi parempaa puhelinta! :D 

Joulubonus oli erittäin odotettu ja mieluinen. Olen siitä todella kiitollinen. <3
Kovin monessa työpaikassa ei tällaisia joulubonuksia jaeta. Bonarit ovat upea juttu!
 
Ihanaa kesän odotusta kaikille! :)"
 
-Ellen
 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus?

 
Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.
 
Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500€  ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50€:lla.
 
P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä: https://www.oceanstone.fi/hae-toihin/.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa