Blogi

EtusivuBlogi

31.08.2020
Oceanin vuosibonarit: Heidi ja reissuraha

Oceanin vanha jyyrä, Heidi (tunnetaan myös Jullina), valitsi vuoden 2019 Ocean Stone Bonuksen rahana. Viimeiset vuodet bonari on mennyt lentolippuihin, ja niin tälläkin kertaa.

 

 

Kevättalven matka suuntautui Thaimaahan. Kohteina tällä kertaa olivat Siaminlahden puolella sijaitsevat Ko Tao ja Ko Pha Ngan.

 

 

Thaimaa on ollut Jullin matkakohteena aiemminkin. Huikean sään lisäksi Julli kertoi, että sinne vetää herkullinen ruoka sekä upea luonto.


Viimeisin reissu kuluikin lähinnä rannalla, skootterin selässä ympäri saaria matkaten sekä merellä uinnin ja kajakoinnin parissa.

 

 
Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus?

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa krtiteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa