Blogi

EtusivuBlogi

24.06.2020
Oceanin vuosibonarit: Jenni ja Partioaitan lahjakortti

Oceanin asiakaspalvelussa hymyjä jakava Jenni on intohimoinen vaeltaja ja retkeilijä. Vuoden 2019 Ocean Stone Bonus oli Jennin kohdalla lahjakortti retkeilijän unelmakauppaan, Partioaittaan. Bonarista erityisen iloiseksi tulleen Jennin ajatuksia pääset lukemaan alta!

 

 

"Ocean Stonen viime vuoden joulubonarina päädyin ottamaan Partioaitan lahjakortin, sillä minulla oli tarvetta uusille vaellustarvikkeille. Kyseisessä kaupassa on myös paljon ihan arjessakin hyötykäyttöön sopivaa tavaraa. Luonto on aina ollut itselle tärkeä voimavara ja lahjakortin avulla pystyin surutta hankkimaan priimatavaraa, joka on eettistä ja ekologista.

 

Kokonaan en ole vielä ennättänyt lahjakorttia käyttää, mutta tähän mennessä olen ostanut mm. makuupussin, lämpimän talvitakin, vakuumipullon ja villapipon. Talvikamppeet pääsivät heti arkikäyttöön, vaikka kunnon talvea ei etelään tänä vuonna oikein tullutkaan.

Vielä en ole keksinyt mihin lopun lahjakortista käytän, mutta kyllä kiitollinen saa olla tällaisista arjen luksuksista. <3

 

Aurinkoisia retkipäiviä jokaiselle!"

 

-Jenni

 

 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus?

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä https://www.oceanstone.fi/hae-toihin/!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa