Blogi

EtusivuBlogi

15.07.2020
Oceanin vuosibonarit: Merja ja Aurinkomatkojen lahjakortti

Oceanin pirtsakka asiakaspalvelupäällikkö Merja, päätti käyttää vuoden 2019 Ocean Stone Bonuksen reissun muodossa. Aurinkomatkojen lahjakortti vei Merjan tänä vuonna kanaaleistaan tunnettuun kulttuurikaupunkiin, Amsterdamiin. Merjan ajatuksia bonarista pääset lukemaan alta! 
 
"Ocean Stonen joka vuosi joulun alla jaettava bonus, tuo arkeen ripauksen luksusta. Vuoden 2019 Ocean Stone -bonukseksi valitsin Aurinkomatkojen lahjakortin. Matkakohteeksi valikoitui tällä kertaa Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam.
 
Sää Amsterdamissa oli helmikuun lopulla melko harmaa ja sateinen, mutta ihmiset sen sijaan olivat aurinkoisia ja ystävällisiä. Hotellimme sijaitsi niin sanotussa museokorttelissa ja kävimmekin katsastamassa nykytaiteen museo Mocossa mm. Banksyn taidetta.   

Amsterdam on kaupunkina eläväinen ja sieltä löytyy paljon ihmeteltävää. Suosittelen kaupunkiin matkaavalle kulttuurielämyksiä, kapsalonien syöntiä ja avointa mieltä.

Aurinkoista kesää kaikille!"                                                                                                                                                     
- Merja
 
Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus?                                  
Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.
 
P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa