Blogi

EtusivuBlogi

06.03.2020
Oceanin vuosibonarit: Ville ja Oura-älysormus

Ocean Stonen konkarimyyjä Ville sai viime vuonna Ocean Stone Bonuksena Oura-älysormuksen. Hiihtolomareissullaan Ville pääsi tutustumaan Ouran palautumista mittaaviin ominaisuuksiin entistä tarkemmin. Alta pääset lukemaan Villen ajatuksia bonarista!

 

"Valikoin Ocean Stone Bonukseksi vuonna 2019 Oura-älysormuksen. Oura alkoi tosissaan kiinnostamaan vuoden 2019 alussa ja kesän aikana alkoi olemaan mielessä sormuksen hankinta. Kehon palautuminen ja unen laadun mittaaminen on sellainen asia mihin olen halunnut panostaa. Onneksi joulun bonareihin valikoitui Oura, se oli itselle helppo valinta!

 

Ouralla seurataan kehon palautumista ja mitataan unen laatua. Mielenkiintoisinta seurattavaa ovat unen eri vaiheet, sekä kehon lämpötila. On jännittävää nähdä tuleeko niihin muutoksia. Hirmuisia muutoksia kehon lämpötilassa tuskin nähdään, sillä nykyään ei tule kuumeiltua.

Omat rutiinit ovat muuttuneet hiljaksiin. Säännöllisempi nukkumaanmenoaika, rauhottuminen illalla, sekä treenien intesiteetti palautumisen mukaan. On hauska välillä hieman hifistellä nippelitiedoilla. Esimerkiksi talvilomalla tuli annettua keholle normaalia enemmän lepoa. Tämä näkyi Ouran tiedoissa siten, että unen laatu oli todella hyvää. Jäällä kävely ja aikaiset nukkumaanmenot olivat omiaan nostamaan readiness -luvun 90 pisteeseen. Mitä lähempänä sataa luku on, niin sitä paremmin keho on valmiina kestämään rankempaa treeniä.


Toki liian tarkka ja tiukka ei saa olla tämän kanssa, muuten alkaa stressaamaan pelkästä nukkumaanmenosta. Pitää osata ottaa hienojen laitteidenkin kanssa rennosti ja nauttia elämästä. Ohessa muutama kuva Lappajärven hiihtolomatunnelmista. Oura on ollut kyllä yksi parhaimmista bonareista ikinä! :D

 

Mukavaa kevättä kaikille!"

 

-Ville

 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus? 

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa