Blogi

EtusivuBlogi

19.08.2020
Osakkaiden ilta

Yrityksessämme on tapana viettää säännöllisesti palavereita ja illanistujaisia erilaisilla kokoonpanoilla. Tällä kertaa vietimme iltaa osakkaiden kesken. Mikäs sen parempi tapa innovoida ja stormata kuin hyvän ruuan ja viinilasillisen äärellä.

 

 

Eija oli laittanut pöydän koreaksi ja pöytä notkuikin jos jonkinmoista herkkua. Alkuun syötiin lähimetsän antimista tehtyä kermaista sienisoppaa. Välipalaksi, grillimestarimme Erno, grillasi jättikatkarapuvartaita ja pääruuaksi valmistuivat mehevät pihvit sekä lohta. Illan päätteeksi korkattiin vielä marjaisa juustokakku, nam!

 

 

Syömisen lomassa turisimme muun muassa yrityksen tulevaisuudesta ja omista haaveista. Turistiinpa myös täysin ohi ”asialistan” ja otettiin rennosti. Illan taittuessa jo yöksi, oli aika lähteä kotiin vatsa täynnä ja hymy huulilla.

 

 

Tiesitkö!

 

Jokaisella Ocean Stonen työntekijällä on mahdollisuus päästä yrityksen osakkaaksi. Kova asenne, yrittäjämäinen tekeminen ja omien tavoitteiden eteen työskentely palkitaan. Tuoreimpana esimerkkinä toimikoon Merja, josta tuli Oceanin osakas viime tammikuussa. Käy lukemassa lisää tästä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa