Blogi

EtusivuBlogi

09.09.2020
Paluu arkeen

Kesälomat on nyt suurimmalta osalta porukastamme taputeltu ja kesä alkaa taittua syksyyn. Tänä kesänä helteet suosivat monia lomalaisia ja ilmat olivat suotuisat auringonpaisteen tankkaukseen. Osa tiimistämme reissasi kotimaassa, käyden paikoissa joissa ei ole aiemmin tullut vierailtua ja totesikin, että kyllä sitä kotimaassakin on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Osa tiimistämme taas lötkötteli rannalla tai mökillä helteistä nauttien.

 

 

Lomalla lötköttelyn ja myöhään valvottujen iltojen jälkeen saattaa joskus olla haastavaa saada arki taas rullaamaan. Kokosimme muutamia vinkkejä, miten meidän tiimiläiset helpottavat omaa arkeen paluutaan, jotteivat väsyttäisi itseään heti lomalta paluun jälkeen.

 

- Syö laadukasta ja terveellistä ruokaa, joka auttaa sinua jaksamaan.  

- Nuku! Yritä pitää hyvästä unirytmistä kiinni.

- Liiku, vaikka ei aina huvittaisi. Pienenkin kävelylenkin jälkeen olosi on jo virkeämpi ja ajatus kulkee selkeämmin. Liikunta on myös tärkeää vastapainoa istumatyölle.

- Muista välillä myös nollata. Rentoudu ja tee jotain ihan muuta missä ei tarvi ajatella liikoja.

- Tee arjestakin juhlaa! Älä elä viikonlopusta viikonloppuun vaan nauti arjesta ja pidä hauskaa.

 

Näillä eväillä tiimimme suuntaa katseen kohti syksyä ja toivottaa kaikille työntäyteistä, mutta rentoa ja hauskaa paluuta arkeen. :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa