Blogi

EtusivuBlogi

01.10.2017
Paulan 1. vuosipäivä

Taas oli aihetta juhlaan, kun Tampereen tiimiin kuuluvalla Paula vietti vuosipäivää Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä!

 

Asiakaspalvelun puolella asiakaspalvelupäällikkönä työskentelevä Paula on itseasiassa ikään kuin "paluumuuttaja" Oceanilla; Paula oli Oceanilla töissä jo vuosina 2012-2014, käväisi välissä muissa hommissa ja palasi takaisin Oceanille parin vuoden tauon jälkeen. Ja hyvä näin!

 

Edellinen vuosi Oceanilla on sujunut hauskan vauhdikkaissa merkeissä ja mainittakoon vuoden tapahtumista ainakin tiimin kanssa heitetty Tukholman risteily, viiden tähden tiimireissu Turkkiin, parikin hienoa illallista ja uusimpana työtavoitteiden täyttymisestä palkinnoksi saatu upea kaupunkiloma Riikaan! Viuh!

 

Oceanin oma rokkistara Paula sai vuosipäivän kunniaksi laadukasta luomupunaviiniä, pirteän värisiä kukkasia sekä rutistushalit Tampereen tiimiltä. Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Paula muistutti tiimiläisiä työn näkökulmasta ehkä tärkeimmästä asiasta: Usko itseesi, niin onnistut. <3

 

Oceanin tiimiläiset toivottavat Paulalle onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa