Blogi

EtusivuBlogi

21.06.2017
Paulan seniori-illallinen Kattilassa

Perjantaina 16.6. oli Oceanin Tampereen tiimiin kuuluvan Paulan seniori-illallisen vuoro! 

 

Hyvää ruokaa ja laadukkaita viinejä arvostava Paula pääsi nautiskelemaan seniori-illallista Tampereen keskustassa sijaitsevaan Pikkubistro Kattilaan, joka tunnetaan laadukkaista, alusta asti itse valmistetuista ruoka-annoksistaan, välittömästä palvelustaan ja bistromaisesta rennosta tunnelmastaan.

 

Alkumaljojen kilistelyn ja nauttimisen ohessa ruokalistoja tutkiessamme törmäsimme positiiviseen ongelmaan, sillä listalta löytyi vähän liiankin monta vaihtoehtoa, joita olisi ollut mukava päästä maistelemaan. Armoton on valintojen maailma! Lopulta tarpeeksi huolellisesti tilannetta punnittuamme päädyimme tilailemaan alkupalaksi kotimaista hevosenlihatartaria viiriäisenmunilla, lipstikkamajoneesilla ja paahdetulla sipulilla, sekä palsternakkakeittoa  pekonilla ja talon leivällä. Valinnat osoittautuivat niin herkullisiksi, että lautaset lähtivät pöydästä lähes puhtaaksi nuoltuina. ;)

 

Pääruuaksi koko illallisseurue nautti rapeaksi paistettua nieriää, hollandaisekastiketta, kimchi-kaalia sekä bataattia, mikä niinikää sai vuolaat kehut illallistajilta. 

 

 

Koska kyse on Oceanin seniori-illallisesta, tapoihin kuuluu nauttia ruuasta pitkän kaavan mukaan. Vaikka navat jo hieman pullistelivat, piti siis tilata vielä jälkiruokaa: Mikäpä olisikaan parempi päätös illalliselle, kuin tahmea suklaakakku lime-vuolukermalla ja mansikkasalaatilla sekä sitruuna-semifreddo lemoncurdin ja kauracrumblen kera unohtamatta tukevaa vaniljaporteria palanpainikkeeksi! Voi ähky ja nam!

 

Vaikka ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja ilta kaikinpuolin muutenkin onnistunut, ehdotomasti parasta kaikessa oli jälleen kerran mahtava seura.  

Suurensuuret onnittelut Paulalle hienosta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa